Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 21 aug 2017

8 struggles die meisjes herkennen met een nét niet officiële lover

Jullie zijn een tijdje aan het daten en het is reuze gezellig. Alleen het onbevangen gevoel wat je omarmde de eerste weken is langzamerhand verdwenen. Want zijn jullie nu een ´ding´? Je vraagt je af of je dat zelf wel wilt. Want voor iemand kiezen is toch een beetje spannend. Zit jij in die vage fase? Dan herken je deze struggles als geen ander:

1. Als hij online flirt met andere vrouwen

Uiteraard stalk je hem op Facebook aangezien elk meisje nou eenmaal zo is en jij ook. En daarom volg je elke like die hij gulzig uitdeelt op de voet. Je trekt direct conclusies aan een like die hij geeft op een foto van een nog onbekend meisje. Het liefst wijs je hem direct even op zijn flirterige gedrag maar dan realiseer je je dat het niet kan aangezien je niet zijn vriendin bent.

2. Als iemand vraagt wat jullie nou eigenlijk zijn

En je kijkt de persoon in kwestie glazig aan, want hoe moet jij dat nou in hemelsnaam weten? En waarom wil iedereen zo graag antwoord op iets wat hun leven tóch niet gaat veranderen? Al zijn je vriendinnen natuurlijk een beetje bang om je aandacht te verliezen als Mr. Date verandert in Mr. Boyfriend.

3. Als zijn ex opeens vrienden met hem wilt worden

Want waar rook is, is vuur. Het positieve daaraan is dat je blijkbaar genoeg in zijn leven betekent dat zijn ex het nieuws ook heeft opgevangen. Maar helaas, je kan er weer niets aan veranderen en zegt daarom met een boer als kiespijn: ´Goh, wat leuk dat je wat met je ex gaat drinken!´ Leugentje om bestwil dan maar.

4. +1 evenementen zijn hel op aarde

Want ga je hem wel uitnodigen voor dat gala? Of de verjaardag van je beste vriendin? De uitnodiging staat uiteraard vol met knipogen waaruit blijkt dat iedereen wil dat je hem meeneemt. Maar als je hem meeneemt, dan is het direct een ding? Of toch niet? Casual? Het zorgt allemaal voor verwarring in jouw hoofd.

5. Taggen = situatie uitleggen

Soms zie je dingen voorbij komen wat je aan hem doet denken en voordat je het weet heb je hem getagd. Of andersom. Helaas zijn die tags zichtbaar voor al je Facebookvrienden (1034, lekker populair ben je meid) en krijg je direct Whatsappjes binnen van je vriendinnen. Oh en niet te vergeten, je tante die het nodig vindt om de tag te liken. Awkward.

6. Online dating apps zijn discutabel

Want jij ging natuurlijk even controleren of meneer nog actief was op Happn. Tot je grote vreugd was hij al weken niet actief geweest en kan je je geluk niet op. Helaas kan iedereen nu wél zien dat jij het nodig vond om in te loggen. En om dan uit te leggen dat je hem ging controleren? Eh nee.

7. Zijn Facebook status is stiekem echt een ding

Want dat hatelijke woord ´vrijgezel´ vind je niet meer bij de situatie passen, ´ingewikkeld´ vind je maar neerbuigend en ´relatie´ geeft je angstzweet. Misschien nog maar even heerlijk genieten van het hebben van geen label dan maar?

8. Het is nooit je plek om ook maar ergens iets van te vinden

It’s that having a man who’s not really your man (but, then again, he really is your man). Begrijp je? ELLENDE!

Omdat je ook gerust nog even door kan gaan met daten zonder te kiezen:
Waarom de relatie ‘stempel’ helemaal niet nodig is en zeker niet in het begin

Reageer op artikel:
8 struggles die meisjes herkennen met een nét niet officiële lover
Sluiten