Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 9 dec 2018

8 tekenen dat je lover óók je beste vriend is

Hoe zoet het ook klinkt, je vriend is je álles. Je houdt niet alleen van hem als je geliefde maar het is ook echt je maatje waar je niet zonder kunt. Als je deze tekenen herkent ben je dubbel gezegend, hij is dan namelijk óók stiekem je BFF for life:

1. Jullie vragen elkaar om advies

Of het nou gaat om advies over je werk of om hoe je het beste iets tegen je beste vriendin kan zeggen, je vraagt je lover om advies. Ook vraagt hij jou om advies over álles. Als er iets is wat je niet weet bel je hem onbewust direct op en andersom.

2. Jullie hebben inside-jokes

Jullie hebben de meest idiote woorden voor dingen en grapjes die alleen jullie begrijpen. Regelmatig kijken mensen jullie aan alsof jullie allebei wat problemen in de bovenkamer hebben. Deze grapjes maken jullie élke dag weer en het zijn écht jullie grappen.

3. Jullie vertellen elkaar álles

Je vertelt hem gerust dat je ongesteld bent en denkt dood te gaan van de pijn. De details laat soms niet eens te raden over. En hij vertelt jou ook dingen waarvan anderen zich níet kunnen voorstellen dat hij je dat vertelt. Schaamte is iets wat jullie niet kennen.

4. Jullie taggen elkaar de hele dag door in dingen die jullie grappig vinden

Je ziet een filmpje voorbij komen op Facebook en je weet zeker dat hij dubbel ligt als hij dat filmpje ziet. Andersom tagt hij jou ook in filmpjes. Vervolgens sturen jullie elkaar WhatsApp berichtjes die er voornamelijk zo uitzien: ‘Hahahahahahahaha’

5. Jullie roddelen stiekem samen over mensen

Hij heeft je collega nog nooit ontmoet maar je hebt haar zo uitgebreid omschreven inclusief haar irritante gedrag dat hij precies weet hoe ze is. Jullie hebben haar zelfs al een nickname gegeven en je laat je dan ook regelmatig uit over hoe irritant je ‘Ms. knows everything better’ vindt.

6. Competitie is iets wat jullie heerlijk vinden

Je zit gerust samen met hem een avondje te gamen, puur en alleen om hem eens goed in te maken. Jullie hebben altijd de grootste lol over wie beter is. Je kunt zelfs tegen hem zeggen als jij twee minuten eerder thuis bent: ‘HAHA, ik ben eerder thuis!’

7. Jullie hebben meer idiote dan zoetsappige foto’s

Als jullie samen foto’s terugkijken van vakanties dan zijn ze vaak alles behalve lief en schattig. Zelfs tijdens een romantisch diner weet één van jullie nog een gekke bek te trekken omdat er een foto wordt gemaakt.

8. Je weet precies waar je elkaar mee opvrolijkt

En dit gaat meestal om eten, heel veel eten.

LEES OOK: 16 rare dingen die jij bij je lover doet maar hij echt wel prima vindt

Reageer op artikel:
8 tekenen dat je lover óók je beste vriend is
Sluiten