Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 27 okt 2018

8 tekenen dat hij de perfecte man is voor jou

Liefde is niet vanzelfsprekend. Liefde komt en liefde gaat. En soms is het dan ook goed om je af te vragen of de man die nu naast je staat de man is die perfect bij jou past. De man die jouw vloed is als jij eb bent, de man die jouw maan is als jij zijn zon bent en de man die jouw yang is als jij de yin bent.

We zijn vaak op zoek naar zekerheid in de liefde. Iets om ons aan vast te klampen, zorgen dat we het nooit meer loslaten. Maar dat is onmogelijk. Een man is niet jouw bezit. Het is zijn keuze om bij jou te zijn. En zo hoort het ook iedere dag jouw keuze te zijn om bij hem te zijn. En die keuze kun je alleen maar iedere keer opnieuw maken als hij perfect bij jou past.

De perfecte lover:

1. Weet precies wat jij lekker vindt

Niet alleen op het gebied van eten, maar ook in bed, qua snoepgoed, maar ook wat voor producten je onder de douche gebruikt. Hij doet namelijk de moeite om op deze details te letten zodat hij je kan verrassen, dingen mee kan nemen die je echt heel lekker vindt of je een perfecte vrijpartij kan geven. Het heeft te maken met naar elkaar willen luisteren en moeite willen doen om de ander het naar zijn of haar zin te maken.

2. Weet precies de plekjes aan te raken waar jij kippenvel van krijgt

Of dat nou een kus op je voorhoofd is, een lik over je buik, een zachte bijt in je schouder, of het sabbelen aan je oor, hij weet precies hoe jouw lichaam reageert. Die kippenvel momentjes maken dat je keer op keer naar hem blijft verlangen. Dat je hem wil, op ieder moment van de dag. Het is fijn als een man je dat gevoel kan geven.

3. Hij durft je vrij te laten

Ondanks dat je bij hem hoort is het ontzettend belangrijk dat hij je vrij durft te laten. Avondjes met vriendinnen horen geen probleem te zijn. Even niet weten waar jij bent ook niet. Een vriendje die perfect is voor jou geeft je de ruimte. Je bent geen bezit. Hij ook niet van jou. Het is verschrikkelijk als je het gevoel hebt dat je continu verantwoording moet afleggen, of altijd moet laten weten waar je bent. De perfecte man weet je dat je thuis komt bij hem.

4. Communiceert met jou

Ook communicatie is één van de belangrijkste sleutels tot succes. Dat betekent dat je ook moet durven te zeggen wat er in je omgaat. En dat kan lastig zijn. Zeker een man kan de neiging hebben om iets gewoon weg te wuiven en te denken dat het wel over gaat, of zal veranderen. Hij heeft immers meer moeite om zijn gevoel te uiten dan jij als vrouw. Maar een man die wel luistert naar zijn gevoel en het lef toont om wel te zeggen wat hij voelt is goud waard. Vergeet dat niet.

5. Hij is altijd gelukkig om jou weer te zien

Als hij al thuis is als jij thuis komt staat hij als een blije pup bij de deur te wachten tot hij jou in zijn armen kan nemen. Als je ’s avonds thuis komt na een diner zit hij met een lach op de bank om je vervolgens te zoenen. En zelfs als je ’s middags in de stad bent geweest in het weekend is hij blij als je weer thuis bent. Hij heeft jou graag om zich heen.

6. Heeft alles voor je over

En dan bedoelen we geen watje die de hele dag je voeten loopt te kussen. Maar wel een man die voor jou wat wil betekenen, die wat voor je over heeft en die moeite wil doen. Zoals we al aangaven, liefde gaat niet vanzelf. Moeite doen is belangrijk. En soms moet je dingen laten. De perfecte man doet dat af en toe. Als het écht nodig is. En daar ben jij hem vervolgens ontzettend dankbaar voor.

7. Geeft je complimentjes

Wie vindt het nou niet fijn om een complimentje te krijgen? We horen graag dat hij ons mooi vindt, aantrekkelijk, sexy of lief. Zeker als je moeite hebt gedaan, je hebt uitgesloofd of iets anders liefs hebt gedaan.

8. Maakt tijd voor jou

Zeker als je samenwoont is het soms zo vanzelfsprekend om langs elkaar heen te leven. Je ziet elkaar immers toch voor het slapengaan en in de ochtend. Normaal gesproken moest je moeite doen om elkaar te zien, nu zie je elkaar gegarandeerd. Het is voor hem dan ook makkelijk om te verzuipen in avonden met vrienden en zakelijke diners. Maar de perfecte man zorgt dat er altijd tijd vrij wordt gemaakt voor jou. En jij maakt vervolgens ook die ruimte voor hem. Maar al te graag zelfs.

Reageer op artikel:
8 tekenen dat hij de perfecte man is voor jou
Sluiten