8 tips om een pro te worden in flirten

Omani McDaniels 24 jun 2016 Love

Flirten is een vak op zich. Sommige vrouwen zijn er beter in dan anderen, maar in principe kan iedereen het. Mocht je er iets meer moeite mee hebben, dan hebben we hier wat tips voor je:

1. Sta open voor contact

Een man kan je alleen versieren als jij het groene licht geeft. Dit doe je door non-verbaal duidelijk te maken dat het mag. Je armen over elkaar houden, is bijvoorbeeld een gesloten houding. Zorg dat hij je ziet, kijk om je heen, lach, laat zien dat je aanspreekbaar bent.

2. Maak oogcontact

Oogcontact is misschien wel je sterkste wapen met flirten. Je kunt hem veel duidelijk maken, door de manier waarop je hem aankijkt en voor hoe lang. Laat je ogen spreken. Probeer ze niet te wijd open te sperren, want je wilt voor sexy gaan, niet voor creepy.

3. Draag opvallende kleuren

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je constant rond hoort te lopen met neon kleurtjes met stippen. Maar als je een kleuraccent pakt om je outfit af te maken, zul je meer opvallen. En met flirten wil je opvallen, anders komt er niemand op je af.

4. Praat met een diepere toon

Mannen reageren niet geweldig op hoge stemmen. Ze lijken er een beetje Oost-Indisch doof voor. Als je in een iets lagere toon gaat praten dan normaal, kom je zwoeler over en mannen houden van zwoel.

5. Raak hen aan

Je hoef niet om zijn nek te hangen om duidelijk te maken dat je interesse hebt. Geef hem een keer een speelse duw tegen zijn arm of raak zijn middel aan als je langs hem probeert te lopen. Als je echt een durfal bent dan kun je hem in zijn gezicht aanraken. Dan weet hij per direct dat hij goed zit.

6. Lach om hun grapjes

Oké, als ze helemaal niet grappig zijn, hoeft het natuurlijk niet en een super overdreven lach te zijn. Daar wordt niemand blij van. Maar laat hem weten dat je hem grappig vindt. Het zal zijn ego een boost geven en hij zal harder zijn best doen om jou aan het lachen te houden.

7. Wees speels

Dat volwassen doen is zo saai. Wees een beetje speels met een man en laat hem zien hoe leuk je bent. Speelse mensen zijn vrijer en spontaner in hun gedrag en dat trekt mensen aan.

8. Speel hard to get

Mannen houden van een jacht. Als het hen te makkelijk wordt gemaakt, verliezen ze interesse. Laat hen weten dat je eventueel open bent voor meer dan alleen een flirt, maar laat hen ervoor werken. Dat zal hun jagersinstinct prikkelen.

LEES OOK: Waarom flirten we nu eigenlijk en kan het kwaad?
dont-talk-770x462

Reageer op artikel:
8 tips om een pro te worden in flirten
Sluiten