Oeh! De 8 tips om de romantiek hoogtij te laten vieren tussen jou en je partner

Ben je toe aan een flinke portie romantiek met je lover? Dan heb je geluk, want wij hebben een aantal tips op een rij gezet om de liefde weer net even wat extra te vieren. Maak je klaar voor wat romantiek en natuurlijk zwoele momenten samen met je partner.

Zitten jullie nog heerlijk in jullie wittebroodsweken of heb je deze tips juist extra nodig? In welke situatie je ook zit, wij helpen je een handje om de romantiek naar een hoger level te brengen.

De romantiek laten bloeien doe je zo

Je houdt natuurlijk ontzettend van je partner, maar wilt dit op een speciale manier laten merken. Ben je even ten einde raad of toe aan een nieuwe aanpak? Zoek dan niet verder, want wij hebben hét antwoord voor een flinke dosis romantiek.

1. Dates kiezen

Wil je laten zien dat je om je lief geeft? Laat hem of haar dan jullie volgende date uitkiezen. De locatie, de activiteit en de dag laat je helemaal aan de ander over. Het is je lover’s feestje.

2. Road trip

Niets is romantischer dan samen de zonsondergang tegemoet rijden, vind je niet? Huur een klein busje, pak warme kleding in, graai wat eten bij elkaar en hit the road.

3. Take a note

Ben jij niet zo goed in daden, maar juist wel in woorden? Misschien is het een idee om een dag lang overal kleine briefjes neer te leggen. Schrijf een mini-liefdesbrief en stop het in zijn of haar broekzak of laat het slingeren op het kussen van je liefje.

4. Je hartluchten

Heeft je partner een zware dag achter de rug en verliep niets als gehoopt? Laat hem of haar dan even zijn of haar hart luchten. Dit laat zien dat je om je lover geeft en er totaal geen moeite mee hebt om naar hem of haar te luisteren.

5. Geef een massage

Toe aan relaxte maar ook zwoele avond voor jullie twee? Opper dan om je lief een heerlijke full body massage te geven. Dit is dé perfecte manier om er een avond vol romantiek van te maken.

6. Help een handje

Laat je liefde zien door dingen voor hem of haar te doen. Wanneer het een drukke week op werk is geweest zal je partner het extra waarderen als je met hem of haar meedenkt en een handje helpt.

7. Leer samen iets nieuws

Nieuwe dingen uitproberen kan soms super spannend zijn, maar juist op een leuke manier als je het samen met je lover doet. Boek een workshop macarons maken of potten bakken en klets daarna de hele avond door over hoe suf maar gezellig het was. Aan romantiek zal het in ieder geval niet ontbreken.

8. Spa dag

Is even totaal relaxen jullie ding? Dan kan je er ook voor kiezen om een spa dag te boeken, in plaats van een workshop. Stap samen in de sauna en neem daarna een heerlijke massage.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Oeh! De 8 tips om de romantiek hoogtij te laten vieren tussen jou en je partner
Sluiten