Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 29 mei 2016

8 voordelen die alleen meisjes hebben die kunnen zingen

Zolang je je al kan herinneren ga je zingend het leven door. Het is je grote passie maar het is ook simpelweg iets waar je mee bent geboren. Een talent wat niemand je ooit kan afpakken. Deze voordelen heb jij alleen en daarmee mag je jezelf een heel gelukkig meisje noemen:

1. Je hebt meer kans om beroemd te worden

Anderen dromen ervan, en voor jou kan deze droom zomaar eens werkelijkheid worden. Als je studie toch nog mislukt of je het leven niet meer ziet zitten, denk er dan aan dat Taylor Swift ook ooit een ´gewoon´ meisje was die liedjes zong. Juist, het kan állemaal.

2. Je kan élke man verleiden

Geloof ons, als jij een gouden keeltje bezit dan moet je daar gebruik van maken. Zelfs de man waar je niet eens over durft te dromen zal vallen voor je. En dat allemaal dankzij je gouden keeltje. Wij begrijpen hem verdomde goed.

3. Je kan mensen verrassen met jezelf

Vooral als je zachtjes meezingt met de radio en iemand opmerkt dat jij naast een knappe kop ook nog een bijzonder stemgeluid bezit. Jong en oud, man en vrouw, iedereen is verrast door je zangtalent. En dat is écht heel fijn.

4. Je verwerkt emoties makkelijker

Als jij je rot voelt ga je automatisch zingen, maar ook als je dolverliefd bent of woedend. Je weet met je stem letterlijk de emoties uit je buik te zingen. Of je schrijft je eigen teksten en zingt dat. Geloof ons, geen enkele therapie kan hier tegenop.

5. Je verveelt je nóóit

Want je kunt op elk moment van de dag en waar je maar wilt je grootste hobby uitvoeren: zingen. Je hebt niets nodig behalve je stem die je altijd bij je hebt. Stiekem zing je hierdoor de hele dag door tot groot plezier van iedereen die je tegenkomt.

6. Je buren zijn gigantisch blij met je

Want in plaats van bonje met de buren heb jij plezier met je buren. Ze vinden het heerlijk als je aan het zingen bent op een zondagmiddag en zij daarvan mee kunnen genieten. Ze zullen je nooit wijzen op je volume. Hooguit krijg je een keer een verzoeknummertje.

7. Je kan mee doen aan de állerleukste talentenjachten

The Voice, Hollands Got Talent, X factor en Idols. Allemaal hebben ze bewezen dat ze mensen met zangtalent een podium kunnen bieden. Neem Ben Saunders, Jamai Loman, O´G3NE en Maan.

8. Niemand kan het ooit van je afpakken

Want je stem zal altijd mooi blijven hoe oud je ook wordt, waar je ook bent en hoe je je ook voelt. Dat is een geschenk voor het leven waar je heel dankbaar voor mag zijn.

LEES OOK:Hockeymeisjes opgelet! Alleen jullie hebben deze 9 voordelen

Reageer op artikel:
8 voordelen die alleen meisjes hebben die kunnen zingen
Sluiten