8 x dingen die alle aandacht verdienen maar we stiekem vergeten

Iedere dag zijn we ontzettend druk bezig met ons uiterlijk. We besteden uren aan het creëeren van de Jennifer Lopez glow, de wenkbrauwen van Cara Delevingne, een perzikhuidje, en ga zo maar door. Maar door al je aandacht daaraan te geven vergeet je een paar hele belangrijke dingen. En hey, dat is niet helemaal eerlijk. Vanaf nu verdienen deze 8 dingen ook onze volledige aandacht.

1. Voeten

Die prachtige voeten die jou iedere dag overal heenbrengen waar jij heen wil gaan. Heb je wel eens écht goed naar ze gekeken? Maak je ze schoon onder de douche met zeep? Droog je al je tenen zorgvuldig af? En smeer je je voeten in met bodylotion? Tijd om aandacht aan ze te besteden. Zij verdienen alle zorg die ze nodig hebben.

2. Nagels

Ja nagellak zal je wel gebruiken. Maar wist je dat nagellak eigenlijk een goedje is dat niet écht goed voor je nagels is? Daarom verdienen je nagels extra zorg. Gebruik een olie voor je nagels om droogheid te voorkomen, knip je nagelriemen bij, zorg dat je altijd al het vuil onder je nagels vandaan haalt, en gebruik een basecoat om te voorkomen dat je nagels verkleuren door al het kleurpigment dat in nagellak zit.

3. Kleding

We vinden onszelf verzorgen steeds belangrijker. We streven naar dat perfecte huidje. Maar wat we vergeten is dat de kleding die we dragen de hele dag om dat mooie huidje heen zit. En daarom verdienen die mooie kledingstukken ook veel aandacht. Neem bijvoorbeeld olie, olie is niet meer weg te denken uit ons beautyritueel. Diezelfde olie verdienen je kleren ook.

Beautify Aanrader: Silan heeft net een Soft & Oils wasverzachter lijn uitgebracht die voor de ultieme zachtheid en onweerstaanbare verzorging van je kleding zorgt. Een wasverzachter waar wij dol op zijn onder andere vanwege de uniek geurende oliën. Je kunt ze krijgen in drie heerlijke varianten: Silan Soft & Oils Gold, Silan Soft & Oils Blue en de Silan Soft & Oils Purple. Hiermee kun jij ervoor zorgen dat je kleding véél langer meegaat, eerder droog is en ultiem zacht en verzorgd (hallo Chanel icon jasje forever).

4. Tanden

Nu denk je vast ‘ik poets heus mijn tanden wel’. Maar tandenstokers en flosdraad, behoren die ook tot je vaste tandenpoetsritme? Het is heel belangrijk om resten van je eten goed tussen je tanden uit te halen om te voorkomen dat het aan je tanden blijft plakken en het langzaam een bron van bacteriën gaat worden. Tanden staan hoog op het lijstje waarop je wordt ‘beoordeeld’ qua uiterlijk. Wil je Ryan Gosling ooit aan de haak slaan? Flos en stoker er op los. Anders kun je het vergeten.

5. Vriendje

Hoelang ben je nu samen met je vriendje? En natuurlijk kruip je ’s nachts graag tegen hem aan. En geef je hem een kus als je hem weer ziet. Maar ga je nog steeds regelmatig op zijn schoot zitten? Geef je hem nog regelmatig je 100% volledige aandacht? Spontane verliefde acties? Betrapt.. om een relatie goed te houden is het belangrijk om uiterste best te blijven doen, iedere dag weer.

6. Kwasten

Oh hallo kwasten, sponsjes en andere make-up tools. Wanneer heb je ze voor het laatst een fijne wasbeurt gegeven? Vertel op? Oh is het alweer even geleden? Die lieve kwastjes en sponsjes maken je iedere dag mooi. Maar ze vangen ook een hoop stof en verzamelen bacteriën. Daarom is het belangrijk om ze af en toe een fijne wasbeurt te geven.

7. Schoenen

We vervloeken ze vaak, onze schoenen. Maar ze maken altijd onze outfit extra compleet. Daarom is het belangrijk om zorg te dragen voor je mooie muiltjes. Spray ze goed in als je ze krijgt, haal er af en toe een doek overheen en gebruik (afhankelijk van het materiaal) schoensmeer om ze weer mooi en glanzend te krijgen. Je wil picobello voor de dag komen, en je schoenen zijn daarin een groot onderdeel.

8. Speciale gelegenheden

Verjaardagen, vriendinnen die slagen voor hun studie, een nieuwe baan hebben. Er gebeuren altijd veel dingen om je heen. En het fijne van dit tijdperk is dat je het ook allemaal goed in de gaten kunt houden via social media. Maar dat is ook een valkuil. Soms wordt het zo onpersoonlijk. Alleen een Facebook berichtje voor de verjaardag van een goede vriendin omdat jij op dat moment in het buitenland zit, is echt onvoldoende. Neem nog eens de moeite om te bellen, een liedje te zingen voor iemands verjaardag, een kaartje te sturen, een bloemetje af te leveren. Wacht maar af, de dankbaarheid gaat je veel goeds opleveren.

[one_half][/one_half][one_half_last]Begin direct
P.s. nog even over de aanrader: Silan Soft & Oils. Als beautyliefhebbers geven we ook echt om kleding. Maar het was zelf nog niet in ons opgekomen om onze prachtige kledingstukken net zo goed te verzorgen als onze huid. Eigenlijk héél erg zonde. Daardoor gebruiken wij de wasverzachter zelf. En geloof ons, het maakt écht verschil. Maak zelf nu ook het verschil en begin met het geven van aandacht aan je kleding. Probeer de Silan Soft & Oils lijn nú uit (doen, doen doen!). Laat ons weten wat je ervan vond door #SilanSoft in je berichtje te gebruiken. En niet langer wachten hè? Jij, je make-up én je kleding zijn één.[/one_half_last]

Reageer op artikel:
8 x dingen die alle aandacht verdienen maar we stiekem vergeten
Sluiten