Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 9 april 2019

8 x dingen die je echt alleen met je beste vriendin kunt doen

We hebben allemaal wel één vriendin waarvan we weten dat we er altijd op aankunnen. Een vriendin waarbij je weet dat zij er door dik en dun voor je zal zijn. Iemand waar je in iedere situatie bij terecht kan. En haar moet je koesteren. Je weet namelijk dat je alleen met je beste vriendin bepaalde dingen kan doen waar ze je niet raar om zal aankijken. En wel de volgende dingen:

Dit is waarom jij en je BFF de wereld runnen.

1. Wegzwijmelen bij Magic Mike

Halve porno scènes in films kijken met één andere vriendin kan soms bijna awkward zijn. Moet je nu ‘OEEH’en of je juist stil houden? Met je beste vriendin hoef je je dat in ieder geval nooit af te vragen, want jullie joelen al bij aankondiging van dergelijke scènes. Want wees nou eerlijk, hoe leuk is het ook om naar een grindende Channing te kijken.

2. Je misselijk eten aan teveel snoep

Soms wil je de schijn hoog houden naar vriendinnetjes dat je echt een gezonde eter bent. Tuurlijk, je zondigt wel eens, maar over het algemeen hou je het erg netjes. Behalve dan met je beste vriendin. Jullie kunnen soms zó geen grenzen hebben op het gebied van eten. Drie pizza’s en een bak B&J ijs toe. Omdat je beste vriendin best mag weten dat je af en toe een zwijntje bent.

3. Op je aller lelijkst de deur opendoen

Met een grote topknot, zonder enige kleur op je gezicht en inclusief die enorme puist. Je beste vriendin boeit het alles behalve.

4. Elkaars teennagels lakken

Van andermans voeten word je misschien niet per se gelukkig, maar die van je beste vriendin durf je met gemak vast te grijpen. Elkaars teennagels lakken hoort er namelijk gewoon bij, toch?

5. Over seks praten

Helemaal niet gek dat je niet met iedereen durft te praten over je seksleven. Iedereen heeft zo zijn eigen manier in bed en je hebt in een openlijk gesprek alles behalve zin in een vreemde blik van een van je vriendinnen. Daarom bespreek je je bedgeheimen natuurlijk alleen met je allerbeste vriendin. Zij zal heus niet gek opkijken als jij vertelt over je nachtelijke avonturen en met een beetje geluk er prima over mee kunnen praten.

6. Klagen over andere vriendinnen

Ja. Het is een schande. Maar het hoort er wel gewoon een beetje bij. En bij je beste vriendin weet je zeker dat er vertrouwelijk met je informatie wordt omgegaan.

7. Eerlijk zijn

Heeft ze echt een foute vent aan de haak geslagen maar ziet ze het niet door haar roze bril? Dan besluit jij om eerlijk te zijn. Je vertelt haar gewoon hoe het zit en dat het een echte douche is. Want daar zijn echte vriendinnen voor.

8. Elkaar dronken naar huis brengen

Echte vriendinnen brengen elkaar naar huis wanneer ze het zelf niet meer kunnen. En ja, dat is vervelend en onhandig. Maar zo zit een vriendschap nu eenmaal in elkaar. En je weet natuurlijk ook dat zij hetzelfde voor jou zou doen.

Reageer op artikel:
8 x dingen die je echt alleen met je beste vriendin kunt doen
Sluiten