Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 2 jan 2019

8 x goede voornemens om samen met je lover te maken voor een spetterend 2019

Goede voornemens, bleh, we hebben er niet zoveel mee eerlijk gezegd. Een maand geen alcohol, waarom zou je jezelf dat aandoen? En afvallen? Je bent mooi zoals je bent. Maar samen met je lover voornemens hebben is wél leuk. Want als je deze acht voornemens hebt met je lover zullen jullie nóg meer happy zijn als koppel in 2019.

1. Een seksfantasie uit laten komen

We wilden eerst als voornemen opschrijven ‘meer seks hebben’, maar dat vonden we eigenlijk toch een beetje vaag. Leuker en spannender is het om eens echt met elkaar te praten over je diepste fantasieën.

Wil je graag een keer een rollenspel doen? In de buitenlucht van bil gaan? Of misschien flirten met iemand anders terwijl hij toekijkt? (zodat je daarna met hem het bed in kan duiken).

Misschien vind je het eng om je seksfantasie te bespreken, maar aan de andere kant, alleen er samen over praten kan al heel opwindend zijn. Wij zeggen: give it a try.

2. Samen ergens voor sparen

Geld opzij zetten is geen makkie. Soms doe je misschien een poging, om dan je spaarrekening weer te plunderen als iemand vraagt of je mee uit eten gaat of als je eindelijk je droomjurk hebt gevonden.

Waarschijnlijk heb je dan ook niet echt een doel om voor te sparen. Maar als je samen met je lover een doel hebt, gaat sparen veel en veel makkelijker, omdat je weet waar je het voor doet.

Misschien willen jullie dit jaar eindelijk die droomreis maken. Misschien willen jullie gaan samenwonen en heb je geld nodig voor meubels of andere ongein. Probeer iedere maand wat geld opzij te leggen en je dromen komen steeds een beetje dichterbij.

3. Iedere maand iets voor elkaar doen

Iets liefs, of romantisch. Bijvoorbeeld het bad vol laten lopen en er waxine lichtjes omheen zetten. Een lief briefje of kaartje schrijven. Of elkaars lievelingsmaaltje klaarmaken.

Het gaat er vooral om dat je de ander laat zien dat je om hem of haar geeft.
Lieve dingen hoeven helemaal geen geld te kosten. En met iets kleins kun je de ander al intens gelukkig maken.

4. Beter communiceren met elkaar

Oeps, communiceren kan bijna in iedere relatie wel iets beter. Ruzies ontstaan vaak door aannames die je hebt, terwijl je ergens helemaal niet over hebt gepraat met elkaar. Daarom: bespreek wat je wil, wat je wensen zijn, wat je gaat doen, wat hij wil doen en noem maar op. Jullie band zal nóg beter worden.

5.Nu al een reisje boeken

Het is nooit te vroeg om vakantieplannen te maken. Wil je in het najaar weg? Boek die reis gewoon nu vast. Kan de voorpret meteen beginnen.

6. Vaker zeggen dat je van elkaar houdt

Waarschijnlijk zeg je het heus wel eens, maar vast niet iedere week. Terwijl als je het dan zegt, of hij zegt het, je echt een warm gevoel krijgt van binnen en vlinders in je buik. Dit wil je vaker voelen. Zeg het gewoon.

7. Ook genoeg dingen zonder elkaar doen

Je hoeft 2019 natuurlijk niet als een soort klittenband door te brengen. Het is goed om samen doelen te hebben en tijd door te brengen, maar je hoeft nou ook weer niet onafscheidelijk te zijn.

Juist als je dingen met je vriendinnen onderneemt, is het daarna extra leuk om hem weer te zien. Je eigen hobby’s zijn net zo belangrijk als jullie tijd samen. Cijfer jezelf ook zeker niet weg voor hem, want je mag er zijn.

8. Vaker aan elkaar vragen of de ander nog wel gelukkig is

Op je werk heb je in december vaak een eindejaarsgesprek om te kijken of beide partijen nog happy zijn. Je spreekt uit welke verwachtingen je had en hoe je je minder goede kanten kan verbeteren. Waarom zou je zo’n gesprek alleen op je werk doen en niet ook in je relatie?

Vraag dit jaar eens vaker aan elkaar of jullie nog gelukkig zijn met hoe het gaat. Spreek uit wat je eigenlijk verwacht van een relatie en van elkaar. En maak afspraken voor doelen die jullie samen kunnen hebben voor de toekomst.

Veel liefde gewenst voor iedereen!

Als je deze 6 dingen in je relatie doet heb je je soulmate gevonden

Reageer op artikel:
8 x goede voornemens om samen met je lover te maken voor een spetterend 2019
Sluiten