Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 20 jan 2019

Deze 8 interieur trends gaan we in 2019 overal zien en wij zijn fan

Begeef je tien minuten op Pinterest en je hebt hoe dan ook zin om je huis een opknapbeurt te geven. Als alles klopt ziet het er gewoon té perfect uit en dat wil jij stiekem ook wel. Er zijn acht waanzinnig mooie interieur trends die we in 2019 overal gaan zien. En ja, dus ook in jouw huisje.

Heb jij zin om je interieur een boost te geven? Deze acht nieuwste trends wil je echt niet missen:

1. Metallic

Glimmende objecten zijn hót. Metallic details mogen ook gerust terugkomen in je behang. Zolang je het afwisselt met andere texturen kun je helemaal los gaan in huis.

2. Colorblocking

Je mag je huisje fleurig as ever inrichten en daar krijg je de zomer van in je bol. Kleuren mogen eindeloos worden gecombineerd (zonder dat ze vloeken). Van groen tot roze en oranje. Dit colorblocken mag je ook laten terugkomen in items als dekbedden.

3. Koper

Koper gaat nog lang niet verdwijnen uit je interieur. Heb jij even mazzel dat je de afgelopen jaren al heel wat koperen items hebt verzameld. Lekker laten staan dus.

4. Messing

Messing is hipper dan ooit. Gelieve niet te combineren met koper, dat dan weer wel. Gouden details geven je interieur een hele chique twist en dat bewijzen deze foto’s.

5. Marokkaanse invloeden

Kijk naar onderstaande foto’s en je bent meteen verliefd op deze stijl. Het geeft een warme uitstraling aan je huis zonder al te veel kleur te gebruiken.

6. Urban jungle

Stek maak lekker door met je Monsterea want urban jungle’s zijn hot. Er liggen inmiddels tientallen boeken in de winkels die vol kamerplanten tips staan.

7. Minimalisme

Geen liefhebber van kleur en drukte? Dan past een minimalistische stijl wel bij jou. In dit paleisje kom je helemaal tot rust.

8. Vintage

Antiek is uit maar vintage is een. Zet bijvoorbeeld een cognac kleurige bank tegen een donkerblauwe muur. Plaats naast je bank een moderne bijzettafel (van bijvoorbeeld marmer) met daarop een oude LP-speler en je zit helemaal goed. Letterlijk en figuurlijk.

Nóg meer inspiratie opdoen? Hier hebben ze het helemaal begrepen.

Wauw! Deze roze Insta-waardige hotspot in Londen is er eentje uit je dromen

Reageer op artikel:
Deze 8 interieur trends gaan we in 2019 overal zien en wij zijn fan
Sluiten