Yasmine Esser
Yasmine Esser Travel 4 dec 2016

8 x originele bestemmingen in Amerika voor een epische girlstrip

Zin in een verre reis naar de States? Maar wil je iets anders doen dan naar New York City of LA? Dan hebben we hier wat inspiratie voor je. En wees gewaarschuwd: je wilt meteen je koffers pakken naar de Verenigde Staten.

1. Lodi, California

Als eten, wijndrinken en af en toe een beetje yoga, je als muziek in de oren klinkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier zijn namelijk 85 wijngaarden. En verder kun je er fantastisch shoppen.

2. Beaver Creek, Colorado

Als je nog niet genoeg wijn hebt gehad in California, ga dan zeker even door naar Beaver Creek. Hier heb je namelijk Winter Wine excursies. Je gaat door de sneeuw lopen en prachtige uitzichten bewonderen. En uiteindelijk mag je alle verbrande calorieën weer naar binnen werken met wijn en hapjes. Yum.

3. Hot springs, Arkansas

Deze stad heet letterlijk Hot Springs, nou, dan weet je dat je goed zit voor wat Spa-time. Het water uit de hot springs werd vroeger al gebruikt door de Native Americans. Zij schreven het water een geneeskrachtige werking toe.

4. Rehoboth Beach, Delaware

Wil je even helemaal weg van iedereen die je kent? Omdat je gewoon wat tijd alleen wilt. Maar wil je dat toch niet zonder je puppy? Ga dan naar de Bewitched and BEDazzled B&B. Daar is namelijk, je zult het niet geloven, een dog resort. Ja, dat bestaat en is het niet fantastisch? Relaxen samen met je hondje. Mooier kan niet.

5. Neddick, Maine

Voor als je al die Spa’s een beetje saai vindt worden (we kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar toch), dan is dit een Spa met een tikje avontuur. Bij Cliff House kun je namelijk genieten van alle ontspanningsdingen die je je maar kunt voorstellen. En ja, je kunt de rotsen beklimmen. Perfecte combi van relaxen en adrenaline.

Op vakantie gaan met je vriendinnen

6. Darby, Montana

Is deze Insta-waardige foto niet alleen al een goede reden om hier naar toe te gaan? Zo niet: je kunt je hier perfect vermaken. Je kunt hier iedere week barbecuen, tennissen wanneer je maar wil of paardrijden.

7. Sisters, Oreagon

Oeh, hier kun je een huisje aan het meer boeken. En ja, verder is het lekker cocktails drinken met je besties.

8. Seattle, Washington

Alleen al omdat Grey’s Anatomy zich hier afspeelt is het al de perfecte bestemming. Je kunt er genoeg doen. Denk: heel veel cultuur, muziek en festivals. We love it.

Misschien wil je dit ook lezen: 4 redenen waarom mensen die van reizen houden succesvoller zijn

Reageer op artikel:
8 x originele bestemmingen in Amerika voor een epische girlstrip
Sluiten