Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 24 nov 2016

8 x struggles die alle koppels hebben die samen een Netflix serie kijken

Samen met je lover een serie kijken is heerlijk. Je hoeft de deur niet uit, kruipt tegen elkaar aan op de bank en je hebt snacks binnen handbereik. Maar samen Netflixen zorgt ook voor de nodige struggles. Als je samen met je lover een serie kijkt, zul je ze ongetwijfeld herkennen.

1. Misschien wel de grootste struggle: het wachten tot jullie samen kunnen kijken

Jullie hebben allebei een druk leven en een moment te vinden om samen verder te kijken is soms best lastig. Want die avond dat jij op de bank zit wil je héél graag verder kijken, maar dat kan dus niet, omdat je lover er niet is. Samen een serie kijken vereist geduld en betekent: heel veel wachten.

2. Want alleen verder kijken staat bijna gelijk aan vreemdgaan

Als je lover wel zonder jou heeft verder gekeken, ben je furieus. Dat kan toch niet, hij kan toch niet zomaar in z’n uppie verder kijken? Wat moet jij nou dan? Alleen die aflevering kijken? Want ja, meneer weigert om de aflevering nog een keer te zien, tss.

3. En wanneer jij dat stiekem wel hebt gedaan, doe je alsof dat niet zo is

Tja, soms kun je je gewoon niet bedwingen. Je wilde zo graag weten of persoon X nog leeft en hoe het nou zit met persoon Y. Maar jij kiest er voor om het niet op te biechten. En je doet net alsof je de aflevering nog niet hebt gezien. Wat nog best lastig is, want je wilt al lachen als je weet dat er wat gaat gebeuren, zonder dat het nog daadwerkelijk grappig is. En je wilt ook de hele tijd ‘o ja!’ roepen. Niet slim.

4. Als je lover niet meer verder wil kijken omdat hij het toch geen leuke serie vindt

En jij vindt het wel helemaal de shit. Je probeert hem nog over te halen (lees: je zet de serie gewoon op en bindt hem vast aan z’n stoel zodat ‘ie wel móet kijken), maar het is tevergeefs.

Netflix series binge-watchen

5. Als een van jullie per se nog verder wil kijken, ook al is het al midden in de nacht.

En je morgen weer om 7:00 uur moet opstaan. Je zegt wel dat je écht naar bed gaat, maar als de aflevering eenmaal op staat, blijf je toch wel kijken.

6. Als hij de hele tijd op z’n telefoon zit

Hallo! Hij moet wel opletten hoor. Zo is er niets aan. Maar als je zelf even een appje wil beantwoorden of wilt zien hoeveel likes je al hebt op Insta, en hij begint te klagen, dan is het huis te klein. Oeps.

7. Als een van jullie per ongeluk spoilers leest

Je wilt het niet weten, maar hij kan het niet laten om de hele tijd te zeggen ‘dat hij toch al weet hoe het gaat aflopen’. Zucht.

8. Als je bank niet groot genoeg is om samen op te liggen

Toch een stuk minder gezellig als hij aan de andere kant van de kamer op een stoel ligt en jij in je eentje de bank bezet houdt. Samen een serie kijken draait eigenlijk om het knuffelen toch? Al zie je dan niet altijd meer alles wat op tv gebeurt…

Misschien wil je ook wel samen Suits kijken
Om deze 8 redenen worden we allemaal wild van Harvey Specter

Reageer op artikel:
8 x struggles die alle koppels hebben die samen een Netflix serie kijken
Sluiten