Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 20 dec 2014

8 x tips van invloedrijke vrouwen om je zelfverzekerd te voelen

Iedere vrouw heeft zo haar eigen onzekerheden, maar fijn is het natuurlijk niet. We vinden het daarom heerlijk ons geïnspireerd te voelen door andere vrouwen. De volgende invloedrijke vrouwen geven namelijk acht tips om je zelfverzekerd te voelen. Bring it on:

‘Als ik mij niet op mijn best voel, vraag ik mezelf: ‘Wat ga je hier aan doen?’ Ik gebruik de negativiteit als een soort benzine om een transformatie op gang te brengen die mij een betere versie van mijzelf maakt’ – Beyoncé

‘Twee dingen werken altijd voor mij: felle lipstick en de gedachte: niet geschoten is altijd mis’ – Stacy London (styliste)

‘Ik herinner me dat ik als kind in de spiegel keek en mezelf (soms wel voor een uur lang) vertelde hoe mooi ik was. Iedereen heeft zoveel geluk dat ze naar mij mogen kijken. Als je ouder wordt, verandert dat natuurlijk. Maar ik houd nog steeds vast aan dat kleine meisje voor de spiegel’ – Lena Dunham (Marie Claire Engeland)

‘Zorg dat je een go to opwekkend liedje hebt. Die van mij is ‘Waka Waka’ van Shakira, van het WK in 2010 (niet oordelen). Speel het af wanneer je je een beetje down voelt en je zult merken dat je je direct beter voelt’ – Kathryn Minshew (oprichtster TheMuse.com)

‘Niets laat mij meer zelfverzekerd voelen dan geweldig haar en sexy schoenen’ – Nicole Sanchez (manager van VIXXENN)

‘Denk als een koningin. Een koningin is niet bang om te falen. Mislukking is een opstapje naar grootheid’ – Oprah Winfrey

‘Als jij verandering wilt brengen in de wereld is het belangrijk dat je feedback kritisch bekijkt, niet persoonlijk. Daarom moet je goed naar anderen luisteren en hun beweegredenen begrijpen en respecteren’ – Hilary Clinton

‘Geloof in jezelf. Als je het niet doet, doe dan alsof. Dan komt er zeker weten een keerpunt dat je in jezelf gaat geloven’ – Venus Williams

Reageer op artikel:
8 x tips van invloedrijke vrouwen om je zelfverzekerd te voelen
Sluiten