8 x unieke manicure ideeën voor je gaat trouwen

Wie zegt dat je nagels er saai uit moeten zien op de mooiste dag van je leven? De zin spreekt al voor zich. Niemand dus. Maar wat doe je dan met je nagels? Een mooi lakje is namelijk wel zo simpel en kan tenminste overal bij. Geen nood. Beautify vond een hoopje inspiratie waar iedere bruid zonder twijfel een juweeltje tussen zal vinden:

1. Kleine pareltjes

Net boven je nagelriemen kunnen de pareltjes je nagels net dat beetje extra geven. Top één nagel af met een kante patroon. Prachtige nagels zonder overdo.

2. Nagelschild

Grote kans dat je dit nog niet eerder hebt gezien. Zeker een look die niet iedere bruid zomaar aandurft terwijl hij stiekem toch best fancy is. Durf jij het wel?

3. Glitterdip

Glitters doen het altijd goed, of je nu gaat trouwen of niet. In plaats van je nagels in een grote glitterpot te dopen kun je ook alleen het begin van je nagels in de glitters zetten. Super cute en ook een beetje speels.

4. Glitterrandje

Om je nagels wat extra dimensie te geven kun je er ook voor kiezen een klein randje glitters aan de zijkant van je nagels aan te brengen. Super makkelijk en een perfecte finishing touch.

5. Driehoeken

En als we dan toch bezig zijn met glittertjes, wat dacht je dan van driehoekjes gemaakt van kleine steentjes? Uiterst subtiel en sexy.

6. Kant

Niet zo van de glitters? Wat dacht je dan van een kanten randje? Niet overheersend en toch iets extra’s. Perfect voor als je een jurk met kant hebt aangeschaft.

7. Gouden streep

Met deze gouden streepjes heb je al bijna geen ring meer nodig (ha, please). Leuk is om voor de afwisseling één nagel anders te decoreren. Hier is er gekozen voor een glitterdip, but anything will do.

8. Tiffany blue

Voor de iets minder klassieke traditionele bruid moeten we natuurlijk ook nog een leuk alternatief bieden. Hoezo een french manicure met witte randen? Welnee, ieder kleurtje is welkom. Zolang het niet vloekt met de rest..

Reageer op artikel:
8 x unieke manicure ideeën voor je gaat trouwen
Sluiten