Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 14 apr 2019

8 x waarom de grappige man het altijd van de knappe man wint

Een knappe man daten is natuurlijk leuk, maar stiekem pleiten we toch altijd voor de grappige man. Wat maakt nu dat we uiteindelijk toch altijd ons hart lenen aan de grappige en niet per se de bloedmooie man? Om de volgende redenen:

1. Een mooi uiterlijk is tijdelijk

Simpel en wel. Een knappe man mag dan knap zijn wanneer hij in de twintig/dertig is, maar dat blijft hij hoogst waarschijnlijk niet voor altijd (behalve jij Clooney..). Zo wel, dan heb je geluk. Maar indien je echt een man uitkiest op zijn uiterlijk, dan kun je over een paar jaar toch akelig staan te kijken van zijn hangende buik of van zijn lokje haar die hij van de ene naar de andere kant plakt om zijn kale plekken te verbergen.

2. Een mooi uiterlijk zorgt vaak voor een bepaalde attitude

Helaas geldt dat zowel voor veel mannen als voor veel vrouwen. Mensen die het gewend zijn om dingen gedaan te krijgen met hun looks hoeven hun innerlijk of persoonlijkheid dus nooit in de strijd te gooien. En dan komt het dus wel eens voor dat die persoonlijkheid daar niet bijster veel gezelliger van wordt. Tja.. Maar er zijn uitzonderingen natuurlijk (stil maar Ryan). Je snapt natuurlijk dat met een grappige man de dagen enorm gezellig zijn en dat er altijd wat te lachen is.

3. Een grappige man laat je lachen ook al ben je niet in je beste humeur

Ongesteld, een zware dag, hagelbui op je hoofd. Genoeg factoren die ons op een dag kunnen gaan irriteren. Hoe heerlijk is het dan als je zonder pardon aan het lachen wordt gemaakt door je lover? Of je er nu zin in hebt of niet. En die kapotte band? Die was je toch mooi eventjes vergeten.

4. Het levert onvermoeide buikspieren op

Hopppaaa, zeg dat abonnement voor de sportschool maar op. (Nouja, als je de nieuwe Jim Carrey date dan, anders moet je dat abonnement misschien toch nog eens overwegen).

5. Op een gegeven moment gaat lust over in liefde, en dan is de persoon het belangrijkst en niet het omhulsel

Simpel als dat. We lopen natuurlijk altijd een tijdje rond met een grote roze bril. Maar op het moment dat die afgaat merk je waarschijnlijk pas wat er daadwerkelijk voor soort persoonlijkheid er in de kuip zit. En dan zou het toch jammer zijn als je er achter zou komen dat het enkel een knap koppie was..

6. Een grappige man is oh zo sexy

Is er ook maar iéts sexyer dan een man met humor? Een man die een groep mensen aan het lachen kan maken? Je vriendinnen? Je ouders? Jou? Zo dachten wij. Zwijmel..

7. Het is op een goeie manier ontspannen tussen de lakens

Deze klinkt misschien ietwat vreemd, maar wanneer wij spontaan met Orlando Bloom naar bed zouden ‘moeten’ gaan (oke, er even van uitgaande dat hij geen humor zou hebben, sorry Orli), zouden we alleen maar aan het stressen zijn over of onze buik wel plat genoeg is en of onze benen wel zacht genoeg zijn. Beh. Onprettig. In bed wil je jezelf kunnen zijn, je laten gaan en je niet onzeker voelen. En met wie gaat dat beter dan met een jongen die je laat lachen? Misschien botsen jullie per ongeluk tegen elkaar aan en maakt hij er een leuk grapje van. Jullie lachen en stoeien weer verder. Heerlijk ongedwongen en stiekem ook zo sexy.

8. Je kunt helemaal je gekke zelf zijn

Ook stiekem wel handig voor wanneer je zelf een beetje een weirdo bent. Je hoeft je niet voor te doen als een perfect en keurig opgevoed meisje. Je kunt best eens een botte opmerking maken of eens over de vloer rollen van het lachen. Hij zal het alleen maar heerlijk vinden. Dames met een grappige man, koester hem, want ze zijn oh zo zeldzaam.

Reageer op artikel:
8 x waarom de grappige man het altijd van de knappe man wint
Sluiten