Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 30 dec 2016

8 x waarom het fantastisch is om single het nieuwe jaar in te luiden

Nieuwjaar is bijna daar en we zijn er allemaal mee bezig. Waar gaan we heen, wat gaan we doen en met wie. Maar we hebben een grote troost voor alle single meisjes, want die hebben een stuk minder stress. Het is zelfs zo dat single het nieuwe jaar inluiden fantastisch is:

1. Het is de perfecte avond om random iemand te zoenen

Want, je kan er voor kiezen om het nét voor twaalf uur te doen, zodat je daarna kan zeggen: ´Ach, dat was vorig jaar.´ Maar je kan er ook voor kiezen om precies om twaalf uur iemand op de bek te pakken zodat je letterlijk tongend het nieuwe jaar ingaat. Hoezo bucketlist dingetje?

2. Je hoeft geen rekening te houden met de plannen van een manspersoon

Al je vriendinnen klagen over het feit dat hun lover iets anders wil doen. Of dat ze met hem mee moet naar zijn vrienden of het zelfs apart vieren. Ach, dat gedoe heb jij niet. Je hoeft alleen maar te bedenken wat jij wilt. Zalig.

3. Je kan je lekker sexy kleden

Geen zeurende vriend die vindt dat je er te gewaagd bij loopt. Nee het mooie hiervan is dat de hele avond elke vent achter je aanloopt en je daardoor heerlijk veel aandacht krijgt.

4. Je kan je verheugen op een jaar met leuk mannenvolk

En nadenken over welke mannen je het volgende jaar gaat ontmoeten en wie weet zit daar wel Mr. Perfect tussen. Stiekem geeft dit best een beetje fijne hoop. En het mysterie wie het zal zijn is alleen al zaligmakend.

5. Je kan het vieren je vriendinnen

Dat klinkt misschien een beetje gewoon maar over een aantal jaar kan het zomaar eens heel anders zijn. Denk maar eens aan de vriendinnen die dan zwanger zijn of misschien zelfs al een kind hebben. Of nog erger, ver weg wonen. Als single heb je de luxe dat je voor al je vriendinnen beschikbaar bent.

6. Je kan schaamteloos dronken worden

Want er is geen manspersoon die zich hoeft te schamen voor je dronken gedrag. Ha, is dat even fijn want je wilt geen enkel glaasje champagne overslaan.

7. Hetzelfde geldt voor oliebollen

Je eet er niet één, maar een hele berg. Gewoon, omdat je single bent en het meer verdient dan wie dan ook.

8. Niets is meer overrated dan oud & nieuw

Serieus, iedereen klaagt altijd over oud & nieuw. Niemand weet wat te doen, feestjes vallen tegen en stelletjes eindigen altijd bekvechtend. Daarom maakt het écht niet uit dat je dit jaar nog zonder een liefde moet vieren. Want het leukste feestje van het jaar wordt het toch niet. Of wel, en dan heb je dat heerlijk in je ´eentje´ gevierd.

Dit denken we allemaal tijdens kerst:
HET IS KERST! 46 gedachtes die nu door je hoofd gaan

Reageer op artikel:
8 x waarom het fantastisch is om single het nieuwe jaar in te luiden
Sluiten