Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 18 okt 2016

8 x waarom meisjes uit het noorden de leukste girlfriends zijn

We vertelden je eerder al welke heerlijke voordelen meisjes uit het noorden hebben. Maar daar houdt het niet mee op. Mannen zijn namelijk ook behoorlijk gecharmeerd van al dat vrouwelijk schoon uit het hoge noorden. Want jullie meisjes uit het noorden zijn állerleukste meisjes om een relatie mee te hebben:

1. Je bent geen dramaqueen

Het is een cliché maar o-zo waar: vrouwen uit het noorden zijn nuchter. En bij het mannenvolk valt die nuchterheid behoorlijk in de smaak. Je kan je niet snel druk maken om onbenullige dingen in het leven en bekijkt alles in het leven met je nuchtere blik. Hij vindt dit zalig, want het laatste waar een man op zit te wachten is een dramaqueen.

2. Hij kan met jou escapen naar een rustig oord

Grote kans dat je bent opgegroeid in een gezellig dorp of misschien zelfs op het platteland. En hoe suf het voor anderen is, zo fijn is het voor een get away weekend samen. Hij kan met jou altijd escapen naar een rustig oord waar jullie kunnen genieten van natuur, frisse lucht en elkaar. Want die ruimte is écht heel veel waard.

3. Je accent is 100 cutie points waard

Oké misschien vind je je eigen accent vre-se-lijk en droom je er al tijden van om perfect ABN te spreken. Maar hij vindt je Friese of Groningse accent juist heel schattig. Je niet-perfecte tongval maakt je net even anders dan alle andere meisjes in zijn omgeving. Schaam je er maar niet meer voor want he LOVES it.

4. Je bent niet zo materialistisch

Lange tijd had jij geen flauw benul wat een Louis Vuitton Speedy tas in hield. En andere merken waren ook alles behalve belangrijk. Misschien hou je ondertussen net zoals heel veel vrouwen wél van modemerken maar je vindt andere dingen nog steeds belangrijker.

Hij vindt het een verademing want hij heeft écht geen zin om weer aan te horen welke designertas je hebt gescoord. En met cadeaus kan hij ook alle kanten op, je hebt namelijk liever iets met betekenis dan met een merklabeltje.

5. Je weet van aanpakken

Vrouwen uit noorden zijn gewend om hard te werken. Vuilniszakken zelf naar buiten tillen vind je geen probleem en je kan ook prima zélf iets tillen. Als er iets moet gebeuren ben je de eerste die vooraan staat om je handen uit de mouwen te steken.

6. Je waardeert zijn sportiviteit

Een man die sport is iets wat jij onwijs aantrekkelijk vindt, althans dat blijkt uit onderzoek van AXE.

Maar liefst 32% van de vrouwen uit het noorden gaven aan dat sportiviteit een belangrijk element is bij man. En helemaal gek is dit ook niet. Vroeger heb je namelijk zelf ook kilometers gefietst om naar school te gaan. Je zal hem nooit tegenhouden om met zijn vrienden te gaan sporten. Nog beter gezegd: je doet het liefst met hem mee.

7. Je bent niet geobsedeerd door je eigen uiterlijk

Lagen make-up is niet jouw ding. Je gaat liever voor een natuurlijke look waarbij je nog ziet wie jij écht bent. Als je haar een keer niet goed zit kan je je daar niet druk over maken. En juist die quasi nonchalante look maakt je woest aantrekkelijk.

8. Maar ook niet door dat van hem

Uit hetzelfde onderzoek van AXE bleek namelijk ook dat maar 12% van de vrouwen uit het noorden een knappe kop de doorslaggevende factor vinden bij een man.

Oké we vinden een leuke kop heus fijn, maar we beschikken over de nuchterheid dat uiterlijk niet voor altijd is en het ´maar´ de buitenkant is. Stiekem vindt hij dit fijn, want jij neemt zijn onzekerheid over zijn looks in no time weg.

Als meisje uit het noorden heb je ook deze heerlijke voordelen:
7 voordelen die alleen meisjes uit het Noorden hebben

Reageer op artikel:
8 x waarom meisjes uit het noorden de leukste girlfriends zijn
Sluiten