Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 6 mrt 2017

Pretty Little Liars heeft een einde dat je niet verwacht of hoopt

Nog slechts 43 nachtjes slapen en dan is het zo ver: het vervolg van seizoen zeven van Pretty Little Liars (PLL). Nadat we A zelf al twee keer hebben uitgespeeld, namelijk Mona en Charlotte, is het nu A.D. die ons in de houdgreep houdt. Helaas heeft I. Marlene King, uitvoerende producent van PLL, bekend gemaakt dat A.D. nog wel eens zou kunnen tegenvallen. Is dit waar we zeven jaar op hebben gewacht?

Dat een van de grootste frustraties van de afgelopen zeven jaar lang de eerste letter uit het alfabet was, klinkt wellicht onbegrijpelijk voor velen, maar voor de Pretty Little Liars fan onder ons aannemelijk. 18 april is het eindelijk zo ver en gaat het tweede deel van het laatste seizoen van PLL van start. Wie blijkt de Uber A en waarom gaat het tegenvallen?

Pardon? Menselijk?

En na dit lange wachten kan het nog wel eens tegen gaan vallen, die Uber A. Producent I. Marlene KingKing heeft namelijk uitgesproken dat Uber A helemaal niet de onuitstaanbare, weerzinwekkende hufter is die wij verwachten. ‘Menselijk’, noemt King hem zelf.

Say what?! Moeten we nu empathie ontwikkelen voor A, A.D. of Uber A? De persoon die ons al die jaren lang het bloed onder de nagels vandaan heeft gehaald? Degene die ons, zelfs in het hedendaagse leven, mensen deed wantrouwen, blijkt menselijk?!

‘Ja’, vindt King, want zoals ze zelf aangeeft: elke schurk heeft een écht menselijk verhaal. Maar dit betekent niet dat hij er een excuus voor heeft, vertelt King. Het is alleen dat de motieven van Uber A zullen komen van een echt menselijk oogpunt.

Of je het eens bent met King, kan je vanaf 18 april bedenken. Je hoeft natuurlijk niet aan A’s kant te gaan staan, maar het belooft in ieder geval een emotioneel en indrukwekkend einde te worden. Oh A, wat doe je ons aan..

Wil je meer theorieën en speculaties lezen over het laatste seizoen? Lees dan dit: Spoiler alert: Dit is de nieuwste Pretty Little Liars theorie en het is niet wat je verwacht

Reageer op artikel:
Pretty Little Liars heeft een einde dat je niet verwacht of hoopt
Sluiten