Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 18 nov 2014

8x verschillen tussen hoe mannen en vrouwen online communiceren

Communiceren is vaak een drama als het tussen mannen en vrouwen moet plaatsvinden. Erger jij je ook zo vaak aan die onduidelijke taal? Dan komen de volgende scenario's je vast bekend voor:

Tinder

Vrouw: Hey (:
Man: Ik heb zin in je. Wanneer heb je tijd? Ik kan donderdag/vrijdag/dinsdag na negen.

Werk e-mail

Vrouw: Oke, mijn rapport is af. Ik weet niet of het precies is geworden zoals je wilde, dus ik heb er ook maar wat andere voorbeelden bij gedaan die misschien ook kunnen werken. Ik ben overigens ook gewoon bereikbaar dit weekend via de telefoon en e-mail. Als je dus nog aanpassingen wil, schroom dan niet om het te laten weten!
Man: Rapport is af. Te vinden op je bureau.

Persoonlijke e-mail

Vrouw: Hey Mike! Heb je zin om vrijdag naar de film te gaan? Er zijn ongeveer.. vijf films die me echt geweldig lijken.
Man: Hoi Sanne. Zin om zo naar de film te gaan? Gr, Tim.

Facebook statussen

Vrouwen: Dit stuk zit zo goed in elkaar. Ik raad het echt aan even te lezen!
Man: Vandaag dit gelezen:

Delen van een virale video

Vrouw: Oh mijn god, ik ging echt dood van het lachen, hahahahaha je moet dit echt zien!!!
Man: (:

Datingsites

Vrouw: Ik zag dat je van [plaats hier film] houdt. Ik vind dat ook zo’n geweldige film! Weet je die scène nog waar [grappige scène]? Dat is denk ik echt mijn lievelingsstuk. Ik zag ook dat je van [bepaald voedsel] houdt, waar ik eigenlijk echt obsessed mee ben. Ik ben heel benieuwd naar je andere interesses en zou het super leuk vinden om iets van je te horen! Groetjes, [echte naam].
Man: Hey beautiful.

Smsen

Man: Ik heb zoveel zin in de film zaterdag!
Vrouw: Ja ik ook! Het wordt echt geweldig! Ik heb de trailer al bekeken en hij is volgens mij nog beter dan ik dacht!
Man: K.

Sexting

Vrouw: Ik wil dat je hierheen komt en wanneer je aanbelt en ik open doe, je de kleren van mijn lijf scheurt als een vreemdeling en me vervolgens naar de slaapkamer tilt.
Man: *Dick pic*

Reageer op artikel:
8x verschillen tussen hoe mannen en vrouwen online communiceren
Sluiten