8 x waarom een lazy sunday met je lover verrukkelijk is

Joke-Jiers Botma 19 jun 2016 Love

Hoe ouder we worden, hoe meer we de zondag gaan omarmen. Het is namelijk de dag dat niets hoeft maar wel alles mag. En als je dan ook nog gezegend bent met een leuke vent dan is een lazy sunday helemaal verrukkelijk:

1. Ontbijtjes op bed

Jullie worden allebei uitgeslapen wakker aan het einde van de ochtend. En het mooie is dat het zondag is. En daarom hét moment om samen een ontbijtje op bed te doen. Zo gezellig en stiekem maak je nog snel even een snapchat of mooi Instagramkiekje.

2. Knuffelen, knuffelen én nog meer knuffelen

Zelfs na het ontbijt kunnen jullie heerlijk in bed blijven liggen. Het heet namelijk niet voor niets lazy sunday. En dat geeft de mogelijkheid om de hele dag heerlijk met elkaar te knuffelen. Want eerlijk is eerlijk, doordeweeks is dat toch net even anders.

3. Niemand die jullie stoort

Het is namelijk in het hele land zondag en en daarom belt geen enkele gek jou of hem op met lastige vragen. Jullie hoeven niet elk uur op jullie telefoon te kijken want op zondag gebeurt er uiteindelijk toch niet veel spannends. Heerlijk.

4. Jullie hebben allebei geen verplichtingen

Er zijn geen sportverplichtingen, etentjes of werkafspraken. Jullie hebben geen stress aan jullie hoofd van de dingen die jullie nog ‘moeten’ doen. En dat idee maakt je stiekem zó intens gelukkig. Hij is dan namelijk een dagje helemaal van jou.

5. Het ultieme moment voor een seks marathon

Jullie liggen de hele dag heerlijk in bed of op de bank. En dat is het perfecte moment om intiem met elkaar te zijn. Jullie kunnen uren met elkaar bezig zijn zonder te hoeven denken aan de tijd. Ge-wel-dig.

6. Ontspanning brengt de beste gesprekken en plannen

Er is tijd om de dingen te bespreken waar jullie anders niet aan toe komen. Zoals waar jullie heen gaan op vakantie deze zomer of misschien zelfs zwaardere gesprekken die nu opeens een stuk luchtiger lijken. Wat ontspanning met een mens kan doen hè?

7. Comfort food

Croissantjes, pasta, frietjes, chips, broodjes Nutella, toastjes, wijntjes, grote koppen thee, stokbroodjes met kruidenboter, pizza én al het andere waar het water van in je mond gaat lopen. Het smaakt allemaal nóg beter op een lazy sunday met hem.

8. Je begint maandag vol energie en positiviteit

Na zo’n heerlijke dag met vriendlief kijk je opeens een stuk minder op tegen de maandagochtend. Eigenlijk barst je van de energie om weer aan de slag te gaan, en hij ook. Je kan je week niet beter beginnen?

LEES OOK: 9 dingen die je lover zó grappig vindt en jij een beetje irritant

Reageer op artikel:
8 x waarom een lazy sunday met je lover verrukkelijk is
Sluiten