8x waarom je liever eet dan date

Daten is natuurlijk hartstikke gezellig, maar eten daarentegen.. Eten is nog zoveel meer. Eten geeft je ook vlinders in je buik. Eten zal je nooit kwetsen, zelden teleurstellen, je liefhebben. Dit is waarom we simpelweg liever eten dan daten (en ín het geval van daten gewoon liever eten in alle gevallen):

1. Ik heb liever dat je iets lekker voor me kookt dan iets moois voor me koopt

2. Ik heb liever een zakje patat dan een bosje bloemen

3. Ik vecht liever over een restaurantkeuze dan over je vuile sokken

4. Ik heb liever een zak chips dan een zak aardappelen op de bank

5. Ik heb liever dat je me lekkere dingen voert dan dat je me lekker maakt met praatjes in een bar

6. Ik lepel liever met Ben & Jerry’s dan met jou

7. Ik huil liever om een geweldig stukje taart dan om jou

8. Ik drink liever de hele fles wijn alleen op dan dat ik hem met jou moet delen

Reageer op artikel:
8x waarom je liever eet dan date
Sluiten