Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 6 okt 2015

8 x waarom we zo van oversized truien houden

We hebben er allemaal wel eentje in de kast liggen, een oversized trui. Thanks to the fashion industry dat ‘ie tegenwoordig weer mag. Elke keer is het weer een gelukzalig gevoel als je je favo oversized trui aantrekt. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom we er niet meer zonder kunnen:

1. We kunnen onze koude handen verstoppen in de veel te lange mouwen

Vooral als je in de winter op de fiets zit en je handschoenen bent vergeten. Maar natuurlijk ook op alle andere momenten dat je handen koud zijn. En ook al zijn ze niet koud dan is het nog lekker om je handjes te verstoppen in die lange mouwen.

2. We kunnen ongegeneerd uitbuiken en niemand die het ziet

Je kan helemaal los gaan tijdens de lunch en het avondeten zonder bang te zijn dat iemand je volgegeten buikje op wordt gemerkt. Uitbuiken kan gerust, niemand die het doorheeft. Dat is pas luxe.

3. We kunnen er in wegkruipen

Heerlijk op de bank je neus verstoppen in je trui. Als je echt een grote oversized trui hebt, kan je zelfs je knieën onder je trui doen. We weten zeker dat jij dat als kind al deed en dat je het stiekem nog steeds wilt doen, in deze trui kan het.

4. Het staat ons altijd goed en passen het voor altijd

Of je nou een paar kilo bent afgevallen of een paar kilo bent aangekomen, de oversized trui kan altijd. Zelfs als je op de planning hebt om over een paar jaar een baby te maken met je vriendlief heb je nog plezier van deze trui. Nooit wegdoen dus.

5. We kunnen hem van elk manpersoon stelen

Want alle truien van mannen zijn over het algemeen te groot voor ons. Als je slim bent steel je er eentje van je vriendlief. Extra pluspunt, het ruikt ook nog eens zo lekker naar hem. Zeker weten dat je er eentje vindt die ook nog eens leuk staat.

6. Het is een verrassing voor mannen dat je stiekem een killer body hebt

Mannen zijn nieuwsgierig naar wat je allemaal schuil houdt onder je trui. Zoals je misschien al wist is het voor mannen veel aantrekkelijker als er iets te raden over blijft. Dan is de verrassing nog groter als hij zijn handen onder je trui schuift en ontdekt dat je super slank bent en een paar mooie borsten bezit.

7. Het zit zo heerlijk

Dat is denk main reason dat wij vrouwen er allemaal eentje hebben. Een strak truitje is misschien ook leuk maar zit niet lekkerder dan die heerlijke grote trui. Het liefst draag je hem dan ook elke dag.

8. Het staat fashionable met een skinny jeans

Fashionista’s zoals Olivia Palermo wordt ook vaak gespot in een oversized trui gecombineerd met een skinny jeans. Als je het echt goed wilt doen doe je er nog een paar flinke hakken onder. Sexy en stoer.

Benieuwd welke ‘vieze’ dingen die vrouwen doen mannen aantrekkelijk vinden?

Echt waar, hij wordt gek als jij spareribs eet en je vingers daarna aflikt. Klik op de foto om de rest te lezen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
8 x waarom we zo van oversized truien houden
Sluiten