Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 20 jun 2015

9 x allerbeste vriendinnen die ieder meisje in haar leven heeft

Waar zou je zijn zonder je vriendinnen? Geen één is er hetzelfde. Met de een kun je uren gaan shoppen terwijl je met de ander liever op stap gaat en mannen gaat spotten. En dat is heel normaal. Dit zijn dé negen type beste vriendinnen die ieder meisje in haar leven heeft:

1. Je beste vriendin die jij huilend opbelt

Ook al heb je haar al een tijdje niet gesproken, zij is de persoon die je belt als je net gedumpt bent en je opeens in een vreselijke huilbui zit. Ook al weet ze misschien niet exact wat de details zijn, ze zal naar je luisteren en er voor je zijn. Zij is het luisterend oor wat je op dat moment gewoon nodig hebt. Ze zal nooit oordelen en dat is gewoonweg fijn.

2. Je beste vriendin waar je je jeugd mee hebt gedeeld

Jullie kennen elkaar al van de lagere school. De tijd dat zij heel veel puisten had en jouw haar altijd vettig was. Kortom de beste vriendin waarmee jij op foto’s staat die je moeder waarschijnlijk allemaal nog heeft bewaard in haar oh zo grote plakboek. Zij is ook je beste vriendin die waarschijnlijk weet met wie je voor de allereerste keer hebt gezoend en wanneer je voor het eerst je okselhaar hebt geschoren. Hilarisch eigenlijk. Uiteindelijk is dat hetgene wat verbazingwekkend veel voor jou betekent en een belangrijk onderdeel is van jullie levenslange vriendschap.

3. Je beste vriendin die altijd eerlijk is

Ze is niet de meest gevoelige vriendin die je hebt, maar ze neemt geen blad voor haar mond en ze is al helemaal niet bang om haar mening met je te delen. Haar soms al te kritische blik op jouw leven is iets wat haar zo bijzonder maakt. Je weet namelijk dat ze oprecht het beste met je voor heeft.

4. Je beste vriendin die jou alsmaar uitdaagt

Zij is de persoon die jou stimuleert om uit je comfort zone te stappen. Met haar aan je zij durf je nieuwe dingen uit te proberen. Niet weer naar dezelfde kroeg, nee vanavond gaan we is salsa dansen. Haar vrije geest en nieuwsgierigheid maakt jou soms een beetje ongemakkelijk maar het is in ieder geval nooit saai.

5. Je beste vriendin die jouw creativiteit naar boven haalt

Zij is de persoon die je artistieke kant belicht, je interesses in culturele onderwerpen en kunst versterkt. Jullie hebben lange gesprekken over onderwerpen zoals psychologie, religie en het doel van het leven. Blijven leren en ontdekken. Fijn toch?

6. Je beste vriendin die je elke dag spreekt

Zij is de persoon waar jij altijd mee in gesprek bent. Jullie sturen berichtjes naar elkaar via WhatsApp, Snapchat noem het maar op. Zij weet alles tot in de detail, zelfs hoe groot je pukkel er vandaag uitziet, want ja dat bespreken jullie dan weer tijdens jullie dagelijkse telefoon gesprekken van twee tot vijf minuten.

7. Je beste vriendin waar jij het gekst mee bent

Jullie hebben dezelfde humor. Zij brengt jouw gekkigheid naar boven en andersom doe jij dat ook. Jullie voelen elkaar aan en snappen het volkomen van elkaar als één van jullie weer een moment van idioterie heeft. Of het nou kattenkwaad uithalen is, gekke grappen maken, of spontaan een koprol op straat maken, het is heerlijk vreselijk gek.

8. Je beste vriendin die nu in het buitenland woont

Zij is de persoon die haar spullen heeft gepakt en het vliegtuig in stapte. De vriendin die je misschien al vier maanden niet hebt gesproken omdat ze ergens aan de andere kant van de wereld is. Maar jullie gebrek aan communicatie heeft geen invloed op jullie vriendschap. Maanden kunnen voorbij gaan, waarbij jullie elkaar misschien maar één keer spreken. Maar als jullie elkaar dan is spreken, lijkt het alsof er geen tijd overheen is gegaan. Jullie beginnen namelijk precies waar het stopte. Tijd doet er niet toe. In ieder geval niet voor jullie.

9. Je beste vriendin die voelt als je alter ego

Dit is de ‘liefde op het eerste gezicht’ vriendschap. Je wist precies dat het klopte toen je haar voor het eerst had ontmoet. Jullie kennen elkaar misschien nog niet zo lang, en jullie komen misschien van totaal verschillende achtergronden. Maar jullie interesses en persoonlijkheden zijn zo gelijk dat je gewoon weet dat je haar hebt ontmoet in je vorige leven, kan niet anders. Jullie zien en voelen hetzelfde. Zij is je alter ego.

Geef je beste vriendin nog een dikke knuffel. Ze verdient het.

Reageer op artikel:
9 x allerbeste vriendinnen die ieder meisje in haar leven heeft
Sluiten