Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 11 okt 2018

9 dingen die je lover zó grappig vindt en jij een beetje irritant

Ja mannenhumor, we moeten er nog steeds een beetje aan wennen. Gelukkig bewaart je lover deze humor meestal voor zijn vrienden. Toch vindt hij het heerlijk om jou keer of keer te stangen met zijn flauwe grapjes en acties. En drie maal raden wie er het hardst om lacht:

1. Zijn eigen scheetjes en stank

En die kunnen zo hard stinken. Zijn favoriet is het om in bed te doen en vervolgens met de dekens te wapperen. Héél flauw, maar hij ligt elke keer weer in een scheur.

2. Om in je wangen te knijpen als een klein kind

‘Koetsie koetsie’ zegt hij er het liefst bij. Hij vindt het heerlijk om jou af en toe als een klein kind te behandelen door in je wangen te knijpen. Hij gaat soms zo lang door dat je met knalrode wangen eindigt. En bedankt. Had je net je make-up goed gedaan, zie je er nu weer dramatisch uit.

3. Je op de raarste momenten optillen

Ben je gezellig met je lover en wat vrienden een avondje uit en heeft meneer het geniale idee om jou op te tillen in de kroeg. Het liefst bóven zijn hoofd als het aan hem ligt. Vaak heeft hij wel al wat gedronken als hij dit doet. Elke keer zeg jij weer gillend: ‘laat me nú los!’

4. Je eten stelen

Je hebt uiteraard ontzettend je best gedaan op zijn favo maaltje. Hij is er zo dol op dat hij het niet kan laten om jouw gehaktbal te stelen of dat ene lekker hapje van je broodje. Hij weet het zo snel te doen dat het al te laat is en hij het snel doorslikt. Annoying. En hij lacht hardop.

5. Als hij je billen grijpt als je het niet verwacht

Sta je net even gebukt om iets van de grond te pakken en ja daar zit zijn hand bijna ín je bil. Je schrikt je elke keer weer wezenloos en hij ligt weer op de grond van het lachen.

6. De kieteldood

Natuurlijk moet je in het begin lachen, dat is nou eenmaal een lichamelijke reactie op het kietelen. En stiekem vind je het ook wel een beetje leuk. Maar soms kan je lover net iets te lang doorgaan waardoor je echt bijna in je broek plast van het lachen.

7. Je te lang in de houdgreep houden

De eerste minuut blijf je vrij rustig maar daarna draai je een soort van door. Je doet er alles aan om los te komen en zet desnoods je lange nagels in zijn rug. Dat beklemmende gevoel heeft echt een tijdslimiet voordat je ontploft. Hij geniet.

8. Als hij je blijft herinneren aan die ‘lelijke’ foto van je of die ene blunder

Pff, hij heeft ooit een foto van jou gemaakt waar je vijftien kilo zwaarder lijkt, je ogen half dicht zitten of die keer dat je gewoon een beetje dronken was. Hij is zo trots op deze foto dat hij het nodig vindt om jou hier af en toe mee te confronteren. Of wat denk je van een blunder? Ook die wordt eindeloos herhaald. Wat een lol heeft je lief weer.

9. Je uitlokken waar zijn vrienden bij zijn

Hij bedoelt het helemaal niet gemeen of flauw. Hij wil je gewoon uit de kast lokken en dat lukt hem elke keer weer. Uiteraard komt hij het daarna wel met je ‘goed maken’ met heel veel kusjes.

Benieuwd naar wat mannen doen maar nóóit zullen toegeven?

Ook kijken zij naar de looks van andere mannen. Benieuwd naar de andere zestien dingen die hij nooit zal toegeven? Klik op de foto om verder te lezen: mannendossier

Reageer op artikel:
9 dingen die je lover zó grappig vindt en jij een beetje irritant
Sluiten