Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Body & Mind 14 april 2019

9 dingen die je moet weten wanneer je een meisje date dat van eten houdt

Meiden die van lekker eten houden zijn natuurlijk een goudmijntje voor de meeste mannen. Ze hoeven zich niet druk te maken over of hun meisje hun eten misschien niet lust of dat ze bepaalde dingen niet willen eten in verband met hun dieet.

Dames die van eten houden, eten zo goed als alles en zijn ook altijd in voor een lekker hapje. Wel is het essentieel om je bewust te zijn van een aantal eigenschappen die deze dames bezitten voordat je ze mee neemt op date, want voor je het weet heb je een foodie aan de haak geslagen. En dat betekent het volgende:

1. Er bestaat een prima kans dat ze meer kan eten dan jij

Dames die van eten houden zijn getraind op goede porties. Want lekker eten doe je vaak in gruwelijke hoeveelheden. Geen paniek overigens als ze het niet opkrijgt, dan gaat het gewoon mee in een doggybag.

2. En ook dat haar ogen harder zullen schitteren bij het woord ‘bacon’ dan wanneer je een bosje bloemen voor haar meeneemt

Tja, bacon is voor een echte foodie nu eenmaal een soort van toverwoord. Muziek begint spontaan te spelen, regenbogen komen tevoorschijn. Pure magie is het.

3. Wanneer jullie aan de lunch zitten begint zij alweer over het avondeten

Want de luchkeuzes zijn gemaakt wat betekent dat er nu weer tijd is om na te denken over het diner. Best logisch toch eigenlijk?

4. Wanneer haar geld weer eens op is, is het hoogst waarschijnlijk opgegaan aan eten

Eten is voor haar gewoon belangrijker dan dingen als uitgaan en kleding. Simpel. Jij kiest ervoor om geld uit te geven aan een nieuw spel voor de Playstation, zij kiest ervoor om deze week los te gaan met dure Franse kazen en prikkelende wijnen.

5. Je kunt haar zonder moeite een restaurant laten kiezen om die avond bij te gaan eten

Dat geldt overigens ook voor wat jullie die avond moeten eten. Ze heeft zelden geen antwoord op die vraag. Hoe heerlijk is dat?

6. Ruik je naar knoflook en whisky? Geen probleem voor jouw meisje

Kun je ruiken wat ik heb gegeten? Nee? Laten we er een spel van maken. Ja, soms neemt het een beetje extreme vormen aan.

7. Even ontbijten betekent voor haar geen snelle boterham met hagelslag

Nee, nee en nog eens nee. Een ontbijt bestaat uit ontbijtburrito’s en gebakken eieren. Wentelteefjes of havermoutmuffins uit de oven. Een ontbijt krijgt net zoveel aandacht als het avondeten. En dat is behoorlijk wat.

8. Ze weet hoe ze om moet gaan met keukengerei

Ze kan zelf potten openmaken, weet hoe ze een fles moet ontkurken, champagne moet poppen en een oester openmaakt. Ja, foodies zijn stoere dames.

9. Grote kans dat je zelf ook wat zult aankomen

Of je hebt een meisje aan de haak geslagen die gewoon alles kan eten zonder dat er wat aankomt, of ze sport zichzelf de rest van de week netjes strak. Het is van groter belang dat jij in de gaten houdt of je er niet de dupe van wordt. Want je meisje kan misschien alles eten, maar kan jij dat ook zomaar? Één voordeel, dames die van eten houden zijn vaak ook niet vies van een man met een vetje. Win win.

Reageer op artikel:
9 dingen die je moet weten wanneer je een meisje date dat van eten houdt
Sluiten