Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 4 nov 2014

9 dingen die je nooit moet doen als man wanneer je vriendinnetje ongesteld is

Mannen, we gaan het jullie nog één keer proberen uit te leggen. Er zijn een aantal dingen die je wel maar vooral een aantal dingen die je niét moet doen tijdens onze ongesteldheid. Ga er voor zitten, pak je bloknootje en pen rustig mee. Je dame zal je dankbaar zijn:

1. Dingen zeggen als ‘je bent zeker ongesteld hè?’

JA. JA JA EN NOG EENS JA. DUS?

2. Zeggen dat je geen zin hebt in pizza.

Sorry.. je wou WO III nú starten?

3. Haar pesten

We zijn al extra gevoelig, dus een grappig pesterijtje kan al snel verkeerd vallen. A.k.a: WO IV.

4. Haar niet de controle geven over de afstandsbediening

Want er moet gewoon óf even een stevig potje gejankt worden, of gelachen. En dat kan altijd met Friends. Dus niet miepen nou.

5. Met haar debateren over.. iets

Debatteren is belangrijk in een relatie, maar niet tijdens haar menstruatie. Enkele onderwerpen vallen onder de uitzondering: 1. Of ze een rug of voetmassage wil. 2. Of ze liever één of twee repen chocolade wil hebben van de supermarkt. 3. Of je haar op schoot moet nemen of gewoon vasthouden.

6. Haar vragen om iets te doen

We hoeven écht niet als prinsesjes behandeld te worden, maar als je iets persé gedaan wil hebben zul je het even zelf moeten doen deze week. Sorry not sorry.

7. De pijnstillers op laten raken

De gevolgen van het niet in huis hebben van pijnstillers: Buikpijn, hoofdpijn, huilen, onredelijk zijn en een 24/7 feutushouding.

8. Haar forceren om sociaal te gaan doen

Echt, ongesteld zijn en een sociaal leven leiden zijn bijna niet te combineren. Hierbij komen namelijk nonstop gedachtes op zoals ‘heb ik wel een extra tampon bij me?’, ‘SH*T, ik voel iets’ en ‘mijnbuikmijnbuikmijnbuik’

9. Haar ontwijken

Ondanks dat we soms monsterlijk uit de hoek kunnen komen tijdens onze ongesteldheid, moet je ons altijd lief blijven hebben. En koesteren. En voeren. En aaien. En dus niét ontwijken want daar worden we alleen maar gevaarlijker van.

Reageer op artikel:
9 dingen die je nooit moet doen als man wanneer je vriendinnetje ongesteld is
Sluiten