Zara Bircan
Zara Bircan Life 8 mrt 2020
Leestijd: 3 minuten

Last van een kater? Deze 9 rustige filmklassiekers helpen je erdoorheen

Te hard gefeest waardoor je nu last van een kater hebt? Het gebeurt ons vaker dan we willen toegeven. Gelukkig is dit de perfecte gelegenheid om je beste vriend (Netflix) er weer bij te halen en te genieten van de volgende filmklassiekers.

Een film hoeft niet superspannend te zijn om een heerlijke avond te hebben. De volgende films blijven net zo geweldig en vergen niet teveel focus. Kortom: ideaal voor als je brak bent.

Deze films zijn perfect om te kijken als je een kater hebt

Als je een kater hebt, is het niet gek dat je niets liever doet dan op de bank zitten. Maar als je even iets anders wilt kijken dan talloze afleveringen Friends, dan zijn de volgende ontspannende films perfect voor jou.

1. Shrek

Deze film kan natuurlijk niet missen in dit rijtje. Al heb je de film talloze keren gezien, hij is en blijft leuk om te kijken. Vooral als je nog mee kunt zingen met de liedjes.

2. 10 Things I Hate About You

Het is erg moeilijk om niet weg te zwijmelen bij dit liefdesverhaal. Dat betekent dat je in ieder geval nog enigszins wilt opletten als je even uit gaat brakken. Wij weten dus al welke film we aan onze lijst toevoegen.

3. It’s a Boy Girl Thing

Nee, je bent niet aan het dromen. Kevin Zegers bestaat écht. Al lijkt de hele lichaamswisseling moeilijk te volgen, kun je nog steeds voluit genieten van deze romcom.

4. What a Girl Wants

Geniet tijdens je kater nog maar even van het heerlijke wezen dat zich Amanda Bynes noemt in de film What a Girl Wants. Voor je het weet, voel je je al een stuk beter.

5. Legally Blonde

Het zogenaamde dom blondje verandert in een sterke advocate om de wereld te bewijzen hoe slim ze is. Wie heeft deze klassieker nu niet gezien? Leg de snacks maar klaar, want jij kan in alle rust deze film terugkijken.

6. Hairspray

Als je even achterover geleund wil genieten van de knapste koppies op je grote scherm, kijk dan gerust naar Hairspray. Als Zac Efron weer eens verschijnt in zijn jaren zestig looks, vergeet je bijna dat je een kater hebt.

7. The Princess Diaries

Zet een kopje warme thee en volg het verhaal van Anne Hathaway, die in The Princess Diaries plots van doodgewoon meisje verandert in prinses.

8. Mamma Mia!

Niets minder dan de klassieke Mamma Mia! film is een betere tijdsbesteding wanneer je een kater hebt. Geniet van alle ABBA-liedjes en laat je meenemen in de romantiek van deze heerlijke film.

9. Grease: Live

Vanessa Hudgens, Keke Palmer en Jordan Fisher zijn alleen al genoeg redenen om deze film te bekijken. Geniet nog eens van de klassiekers in de soundtrack als je tijdens een brak dagje wilt ontspannen.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Last van een kater? Deze 9 rustige filmklassiekers helpen je erdoorheen
Sluiten