Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 22 jul 2016

9 herkenbare struggles voor heerlijk luidruchtige meisjes

Iedereen heeft een eigen volume en sommige meisjes hebben een volumeknop die iets harder staat dan dat van anderen. Niet dat ze daar zelf last van hebben. Hier zijn wat herkenbare struggles voor luidruchtige meisjes:

1. Mensen denken vaak dat je schreeuwt

Hoezo schreeuwen? Dit is je natuurlijke volume en als je een emotie hebt (blijdschap, boosheid, onverschilligheid) dan wordt er een draai aan die volumeknop gegeven. Je doet het niet expres, het gaat vanzelf. Jij hebt het zelf allang geaccepteerd, nu de rest van de wereld nog.

2. Het geklets in oneindig

Als kletsen een wedstrijd zou zijn, zou jij bij voorbaat al winnen. Je hebt ook gewoon zoveel te vertellen, omdat je leven zo verschrikkelijk leuk is. Je bent niet voor niets geboren met de beste stembanden van de wereld. Zo’n gift dient gebruikt te worden. Vaak.

3. Fluisteren wordt nooit langer dan een paar seconden volgehouden

Ja, dat fluisteren is zo niet jouw ding. Het is niet alsof je het niet probeert, maar je kan toch geen goed verhaal vertellen als je fluistert. Waar is de emotie? Waar is de passie? Waar is HET VOLUME?

4. Soms laat je mensen schrikken

Als iemand je naam zegt dan kun je soms harder reageren dan de bedoeling was. Oeps.

5. Je wordt altijd opgemerkt

Je stem is ook niet echt te missen. Gelukkig klink je als een nachtegaaltje die oortjes streelt met tedere tonen van geweldigheid.

6. Anderen raken snel geïntimideerd

Pff mietjes.

7. Je irriteert je mateloos aan mensen die heel zachtjes praten

‘Wat zei je?’, is iets wat zo vaak uit jouw mond komt dat je er helemaal gek van wordt. Soms doe je gewoon alsof je hoorde wat ze zeiden.

8. Smalltalk is niets voor jou

Je kunt het wel, je hebt geen keus, maar doet het toch liever niet. Dat oneindige geklets over niets terwijl je het eigenlijk over zinnige dingen zou kunnen hebben is zo verschrikkelijk vermoeiend. Je dwaalt al heel snel af met je gedachten waardoor mensen denken dat je niet geïnteresseerd bent (ben je eigenlijk ook niet).

9. De wereld zou schrikken als ze achter je echte volume zouden komen

Mensen vragen wel eens of de volume wat naar beneden kan, maar wat ze niet begrijpen is dat je volume al naar beneden ís. Je gaat al half-fluisterend door het leven, omdat de oren van anderen zo gevoelig zijn.

Trek je lekker niets aan van de mensen die willen dat je fluistert. Je bent luidruchtig, omdat je levendig en fantastisch bent. Wees lekker zo luid als dat je wilt zijn, de wereld kan het aan.

Kon je je hierin vinden? Dan vind je deze vast ook leuk: Drukke chicks opgelet! Deze 7 dingen ga jij als geen ander herkennen

Reageer op artikel:
9 herkenbare struggles voor heerlijk luidruchtige meisjes
Sluiten