Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 13 november 2017

9 keer waarom het fantastisch is om je bestie als huisgenootje te hebben

Het liefst ben je altijd zo dicht mogelijk bij je bestie in de buurt. Of jullie nu samen een film gaan kijken, een shopsessie houden of een eetfestijn organiseren; alles is een stuk leuker met haar erbij. En een stuk makkelijker, als je bij elkaar in hetzelfde huis woont.

Niet alleen is het makkelijk om dingen met elkaar te doen als je met je bestie samenwoont. Het is om nog veel meer redenen een geweldige keuze.

1. Je hebt geen kledingcrisis meer

Want, heel simpel, haar kledingkast is jouw kledingkast en andersom. Als jullie in ieder geval dezelfde maat hebben. En anders leen je dat ene leuke tasje of die mooie riem.

2. Jullie woonplekje ziet er geweldig uit

Jullie hebben zowat dezelfde smaak en hebben het woonplekje helemaal kunnen inrichten zoals jullie zelf willen. Niemand waar jullie rekening mee hoeven te houden. Ideal!

3. Je verveelt je nooit

Je bestie is niet voor niets je bestie. Je kunt urenlang met haar zijn, omdat het nooit saai is. En dat geldt ook als jullie met elkaar samenwonen. Eén groot feest.

4. Je hebt altijd je beste stapmaatje bij je met uitgaan

Je hoeft nooit meer saai thuis te zitten als er geen vriendinnen zijn die met je willen stappen. Je hebt je bestie by your side en haar kun je altijd overhalen om mee te gaan. Eén drankje..

5. Je hoeft je niet in te houden met eten

Jij en je bestie zijn soms echte vuilisbakken. Jullie eten alles, maar dan ook echt alles. En veel. Er zal niet zo snel eten overblijven want jullie eten gewoon tot jullie niet meer kunnen. Je hoeft je voor niemand in te houden. Heerlijk.

6. De badkamerdeur hoeft niet op slot

Ook als je onder de douche staat, kan je bestie in en uit lopen. Jullie gaan ook wel eens samen in bad. Het kan gewoon allemaal met je bestie.

7. Oh en de deur van de wc ook niet

Je weet dat je beste vriendin toch niet binnenloopt en als ze het doet, maakt dat allemaal niks uit. Alleen maar gezellig.

8. Jullie weten wat je aan elkaar hebt

Je weet dat ze schoonmaakafspraken nakomt en dat ze het niet erg vindt om te koken. En dat is fijn dat je daar van op aan kunt. Bij een wildvreemde als huisgenootje moet dat altijd maar eerst blijken.

9. Je voelt je nooit eenzaam

In een huis waar je samenwoont met huisgenootjes waar je niet zoveel met iedereen hebt, kun je je snel eenzaam voelen. En al helemaal als vriendinnen niet in de buurt wonen. Maar dat is niet zo met je bestie. Jullie zijn onafscheidelijk.

Je goede vriendin als huisgenootje hebben, is alles wat je maar wil. Wij zeggen; open die huizenjacht met je bestie en maak er de mooiste, grappigste en gezelligste tijd van je leven van.

En dit is natuurlijk ook handig als je met haar gaat samenwonen: 9 tekenen dat jij en je bestie praktisch dezelfde persoon zijn

Reageer op artikel:
9 keer waarom het fantastisch is om je bestie als huisgenootje te hebben
Sluiten