9 lipstick problemen die iedere vrouw herkent

Dacht je er helemaal fabulous uit te zien op dat feestje, zie je na afloop de foto's en wat blijkt? Er zit lippenstift op je tanden. Shoot, waarom heeft niemand dat gezien en gezegd?

Deze en andere problemen herkent vast iedere vrouw die lippenstift draagt:

Vervagen
Heb je net zo mooi je lipstick aangebracht à la Kylie Jenner, blijft de helft achter op je wijnglas. Verdorie, weer bijwerken.

Of het blijft juist té goed zitten
Waardoor jij na een avondje stappen in de ochtend wakker wordt met nog steeds knalroze lippen. Dat wordt flink poetsen. Maar. Het. Gaat. Er. Niet. Af. Grr.

Kiss me
Ook al is lippenstift nog zo sexy en mooi, je ziet helaas altijd wie jij een kus gegeven hebt. Of het nou je lover is of je best friend, je laat je sporen na.

It’s everywhere
En helaas moet ook je kleding het ontgelden. Net zo mooi je lippen gedaan, besluit je je toch maar om te kleden. En ja hoor, wéér zit er lipstick op jouw kleding.

Velletjes & lijntjes
Ook al gebruik je je lippenscrub frequent, die velletjes zijn te hardnekkig. En helaas zie je dat alleen maar meer door je lipstick.

Smelten
Een nachtmerrie voor jouw favoriete lipstick, je haalt hem uit je make-up tasje en hij is helemaal gesmolten. Noooooooooooo.

Of nog erger…
Nog een andere grote catastrofe voor jouw lipstick: afbreken. Terwijl je lipstick net nieuw was. Huilen.

De goede kleur
Een hele opgave kan het ook zijn om de juiste kleur lipstick te vinden. Sommige zijn te licht of juist te donker. En heb je hem eindelijk gevonden, gaat die uit het assortiment.

En natuurlijk…
Lipstick op je tanden. Eigenlijk is het verstandig om een code af te spreken met jouw besties. Code paddenstoel misschien? Scheelt jou ook weer one less problem.

Ben jij een beetje toe aan lipstick inspiratie? Dat lees je hier.

Reageer op artikel:
9 lipstick problemen die iedere vrouw herkent
Sluiten