9 perfecte make-up ideeën voor date-night

Je eerst date, wat doe je aan maar misschien nog wel belangrijker, wat doe je met je make-up? Je wil indruk maken maar misschien niet over de top. Maar misschien hoort over de top juist wel bij jou en wil je weer eens wat anders? Met deze negen tips is er voor ieder wat wils en vind je gegarandeerd een perfecte look voor je hopelijk net zo perfecte date:

[one_half][/one_half][one_half_last]Gouden oogmake-up
Je kunt al snel over de top gaan met gouden make-up, maar Emily Blunt weet hoe ze er mee om moet gaan (of in ieder geval haar make-up artist). Kleur eerst de bovenste en onderste wimperlijn in met een eyeliner om de ogen kracht te geven. Ga hier vervolgens overheen met een gouden oogschaduw en veeg uit naar de ooghoeken. (Tip: probeer eens de rose-gold uit het Naked palet 3 van Urban Decay)
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Smokey eyes
De perfecte ‘slaapkamer ogen’. Een lichte smokey eye is altijd verleidelijk voor op een avonddate. Kleur zowel de oogleden als de waterlijn in met oogpotlood en deb een klein beetje grijze oogschaduw boven én onder de ogen. Goed blenden en voilà! Perfectie.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Wilde wimpers
Met dergelijke wimpers hoef je eigenlijk niet eens meer te flirten. Je wimpers doen het voor je. Om het allemaal extra nadruk te geven kun je er voor kiezen het te combineren met een cat-eye. Moeite met het behalen van indrukwekkende wimpers met alleen mascara? Voeg dan een aantal extra nepwimpers toe hier en daar voor een dramatische oogopslag.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Opvallende lippen
Altijd goed om de aandacht naar je lippen te brengen. Breng de lippenstift aan met je vinger zodat het niet ‘te perfect’ zit. Zo krijg je een beetje het effect alsof je lippen vanzelf zo’n heerlijk kleurtje bevatten. Een dotje vaseline op je cupidoboog en het midden van je lip en je bent good to go.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Stalen ogen
Wintermake-up is altijd goed voor date-night, zéker nu! Maak gebruik van een zwarte of bruine liner en ga daar overheen met een staal/zilverkleurige oogschaduw. Stop wel voor je arcadeboog (ofwel, alleen het ooglid mag deze kleur bevatten). Breng zowel boven als beneden mascara aan en accentueer je lippen bijvoorbeeld met een crème, magenta kleurige lipstick.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Roze wangen
Ook kun je er voor kiezen om de nadruk op je wangen te leggen in plaats van je ogen of je lippen. Wij raden Clinique’s Chubby Stick Cheek Colour Balm aan, een zachtroze lipgloss en rustige oogmake-up. Kies anders eens voor bruine mascara in plaats van zwarte.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Glanzende ogen en zachte lippen
Als je toch houdt van een goeie make-uplook, dan is deze uiterst geschikt voor date-night. Een opvallende doch zachte oogschaduw in combinatie met zacht gekleurde lippen. Leg de nadruk op je bovenste wimpers en een beetje messy hair maakt je look helemaal af.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Kersenlippen
Deze lippen kunnen zowel superstrak als aangebracht met je vinger. Het is maar net waar je van houdt. Combineer het met een lichte blush en een goeie lik mascara. Oh, en vergeet je wenkbrauwen niet mooi te shapen!
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Geen make-up make-up look
Altijd goed en geliefd onder de mannen, de geen make-up make-up look. Laat ze maar denken dat we zo uit ons bed zijn gerold. Gebruik een niet extreem dekkende foundation, maximaal twee laagjes mascara, een héél klein beetje blush en een gekleurde vasaline. Beeldschoon en oooh zo natuurlijk. [/one_half_last]

Reageer op artikel:
9 perfecte make-up ideeën voor date-night
Sluiten