9 redenen waarom een pony eigenlijk zó irritant kan zijn

Een pony heeft een groot gedeelte van de dames wel eens uitgeprobeerd. Misschien na een break-up of omdat je in een wilde bui was. Maar ellendig bleek het altijd. Een pony komt namelijk met een eindeloze hoeveelheid ergernissen en daarom verdienen de dames die momenteel nog dapper aan het lijden zijn wel eens wat erkenning. Negen redenen waarom een pony zo méga irritant kan zijn.

1. Je moet hem ongeveer om de vier weken bij laten knippen, waardoor je je kapper eigenlijk drie keer te vaak ziet.

Vroeger was je haar gewoon je haar. Je ging misschien twee of drie keer per jaar naar de kapper. Je had geen zorg in de wereld. Vriendinnen reageerden met ‘zo weinig?!’, jup, zo weinig. En dat is nu allemaal voorbij. Nu moet je om de vier weken langs zodat je nog iets kan zien.

2. Het maakt je voorhoofd vet

Al dat heen en weer bewegende haar zorgt voor een extra vet voorhoofd (not the good kind).

3. En dan de acné die er bij komt kijken..

Waar komen ze vandaan? Normaal heb je nergens last van en nu.. Nu slide je weer onopgemerkt terug in de pubertijd. Gelukkig kun je ze met een beetje handigheid voorkomen.

4. Je hebt het gevoel dat je iedere dag eyeliner moet dragen

Want je had daar natuurlijk niet bij stilgestaan, maar je ogen lijken ineens zóveel kleiner nu je een pony hebt. Voorheen had je de dromerige Disney ogen, en nu zijn het flauwe doperwtjes.

5. Je moet iedere dag je pony föhnen

Je hebt hier helemaal geen tijd voor.. Zucht. Waarom heeft niemand je dit even van tevoren verteld? Waarom is een pony bijna nog meer werk dan het fixen van de rest van je haar? WAAROM!

6. Ze zijn walgelijk in de zomer

Hij lijkt bijna zelf te zweten, het prikt in je ogen omdat het haar ineens zwaarder is geworden en maakt je voorhoofd nóg vetter. Juck..

7. Wanneer je gaat sporten

Wat doé je ermee? Het opzij spelden? Een haarband? Het ziet er hoe dan ook suf uit. Fijn. Dan maar niet sporten.

8. Je kunt ze moeilijk verwerken in een updo

Tenzij je een professionele stylist bent en precies weet hoe je een pony naar achteren moet werken, zijn we er vrijwel zeker van dat je dit probleem herkent.

9. Ze uit laten groeien duurt voor eeuwig

De poolkappen lijken nog sneller te smelten dan dat je pony uitgroeit.

Reageer op artikel:
9 redenen waarom een pony eigenlijk zó irritant kan zijn
Sluiten