Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 24 jun 2015

9 redenen waarom het te gek is om een beetje gek te zijn

Een beetje gek zijn is leuk. Laten we daarmee beginnen. Het geeft gewoon wat extra spice aan die dagelijkse sleur. Gekke grapjes, idiote dingen, spontane acties. Ja, iedereen zou een beetje gek moeten zijn eigenlijk. Want gek zijn is gewoon awesome:

1. One of a kind

Gekke mensen zijn uniek. Je denkwijze, je manier van doen, je grapjes, je idiote acties af en toe. Met jou is het nooit saai. En natuurlijk, iedereen is uniek. Maar jij springt er toch nét een klein beetje extra bovenuit.

2. Altijd een verassing

Wat heb je nu weer in petto om te gaan doen? Of waar zullen jullie uiteindelijk belanden na een avondje uit? En natuurlijk die heerlijke gesprekken na de avond. Even evalueren (en heel hard lachen).

3. Uitdagend

Iemand die een beetje gek is, vormt eigenlijk altijd wel een uitdaging. Je doet namelijk waar je zelf zin in hebt en laat je door niemand tegenhouden. En dat is niet alleen uitdagend, maar ook leerzaam en inspirerend.

4. Verleidelijk

Doordat een gek iemand doet waar die zin in heeft, maakt dit deze persoon mysterieus en verleidelijk. Je bent namelijk nieuwsgierig naar die eeuwige je ne sais quoi houding en hoe zo iemand nou eigenlijk denkt.

5. Buiten de lijntjes

Voor iemand die een beetje te gek is, is niets té gek. Jij hebt eigenlijk vrijwel altijd geweldige en inspirerende ideeën waar een ander iedere keer weer met z’n mond open van staat te kijken. Haha. Hey, het leven moet een beetje leuk blijven toch.

6. Niet perfect

Gekke mensen houden van niet perfect zijn. Je maakt je niet druk over afgebladderde nagellak of van een dagje later geschoren benen. Je bent gewoon té druk bezig eigenlijk met gek zijn om daaraan te denken.

7. Falen

Bang om te falen, dat ken je niet. Je gaat altijd de uitdaging aan en je bent bereid om te leren wat er van deze keuze komt. Plus, als het niet lukt, heb jij toch wel weer een grapje paraat.

8. Vergeet-me-nietjes

Doordat je zo lekker gek bent, zullen mensen jou nooit vergeten. Of het nou is dat mannen jou herinneren om je gekke dansje of gekke schaterlach, of toch om die gekke actie in de kroeg, iedereen zal weten wie je bent, en dat niet vergeten. Lekker gezellig.

9. Gewoon doen

Gekke mensen vragen niets, zij doen het gewoon. Zo zit jij altijd zomaar een weekendje in Rome of Parijs, ga je opeens parachutespringen of zien jouw vrienden foto’s op Instagram voorbij komen dat je opeens in de sneeuw terecht bent gekomen. En dan wel met een idiote pose natuurlijk. Gewoon lekker spontaan, lekker genietend en vooral lekker gek.

Reageer op artikel:
9 redenen waarom het te gek is om een beetje gek te zijn
Sluiten