Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 14 okt 2019

9 redenen waarom mannen juist de luie meisjes woest aantrekkelijk vinden

Je luie aard wordt regelmatig bekritiseerd door je omgeving. En soms baal je zelf ook wel als je drie dagen op rij niet uit huis bent gekomen omdat je Netflix ´moest´ kijken. Maar helemaal gek is het niet om een lazy girl te zijn. Mannen willen er onbewust allemaal eentje aan de haak slaan:

1. Je bent heel vaak een natural beauty

Simpelweg omdat je te lui bent om de perfecte eyeliner te trekken of je gezicht te shapen volgens de laatste techniek. Hij zal je vaak zonder make-up zien en juist dan vinden mannen je op je mooist. Je bent geen opgesmukt meisje en dat maakt je nog knapper in zijn ogen.

2. Je loopt vaak in zijn kleding rond in huis

En hij vindt je gru-we-lijk sexy in zijn joggingbroek, te grote t-shirt of in zijn overhemd. En laat dat nou precies jouw favoriete outfits zijn.

3. Hij hoeft niet bang te zijn dat je flirt met andere mannen

Duh, je bent namelijk te lui om ook maar enige actie te ondernemen om iemands aandacht te vangen. En om in de kroeg je best te doen is ook niet echt jouw ding. Hij zal het niet toegeven maar ondertussen vindt hij het maar wat fijn dat je geen moeite doet om aandacht te krijgen van andere mannen.

4. Hij voelt geen druk om naar de gym te gaan voor jou

Aangezien jij nou ook niet perse wekelijks trouw in de sportschool staat voelt hij ook een beetje ruimte om lui te zijn. Hij heeft niet het gevoel dat hij helemaal afgetraind hoeft te zijn en dat vindt hij eigenlijk best wel fijn.

5. Hij hoeft niet met je mee te shoppen

Want jij shopt uiteraard online vanuit je bed. Echt een verademing voor hem dat je hem niet meetrekt in de Zara. In plaats daarvan zeg je: Nee joh lieverd, ik heb het allemaal al online besteld en het wordt bezorgd.´

6. Hij vindt het zalig dat je vaak met hem in bed ligt

Hij vindt het zalig om met je te knuffelen en dat kan altijd met jou. Gek genoeg ben je op seksueel gebied helemaal niet lui en dat maakt hem des te gelukkiger. Best of both worlds.

7. Je lover is niet veel geld aan je kwijt

Hij vindt het best leuk je af en toe mee uiteten te nemen. Maar bij jou hoeft hij niet bang te zijn dat hij blut raakt door je dure ideeën buiten de deur. Nee, hij maakt jou dolgelukkig met comfort food en een goede film op vrijdagavond.

8. Je zeurt bijna nooit

Je vindt het te veel moeite kosten om hem te vertellen wat hij anders zou moeten doen of als je vindt dat hij iets moet opruimen. Je weet namelijk dat je zelf ook te lui bent om je bordje even in de vaatwasser te zetten dus waarom zou je hem ergens op wijzen? Je bent enorm chill en relaxed.

9. Je draagt zelden een BH

We hoeven jou niet uit te leggen dat hij dit geweldig vindt toch?

Luie meisjes zijn ook nog eens heel intelligent:
Ben je een beetje lui? Dat is een teken dat je intelligent bent

Reageer op artikel:
9 redenen waarom mannen juist de luie meisjes woest aantrekkelijk vinden
Sluiten