9 redenen waarom sporty girls de beste vriendinnen zijn

Een beste vriendin hebben is op zich al een zegen, je kunt haar alles vertellen en ze gunt jou het allerbeste toe. En andersom ook natuurlijk. Elke beste vriendin heeft kwaliteiten waar jij vast en zeker veel van kunt opsteken. Heb jij het geluk dat jouw beste vriendin een ware sportfreak is en alles weet van voeding?

Het kan zijn dat jij zelf ook sporty bent en jullie daarom zo goed klikken. Maar zélfs als jij geen sportgenen hebt is een sportieve vriendin de beste vriendin.

1. Ze is energiek

Ze barst van de energie, ze is altijd wel in voor een sportieve activiteit en is niet moe te krijgen. Je zult haar nooit lamlendig aantreffen. Heel verfrissend zo’n actief persoon in je vriendenkring.

2. Ze geeft je advies

Je hoeft maar te zeggen dat je zo baalt van je ‘buikvet’ en ze komt met tientallen tips op de proppen. Je kunt daadwerkelijk effectief aan de slag. En dit allemaal gratis. Bedenk jij je maar eens wat een personal trainer kost.

3. Ze motiveert je

Als je even opgeeft hangt ze alweer aan de telefoon om te zeggen dat je juist nú niet moet opgeven. Of ze stuurt je duizenden foto’s van veel te mooie lichamen. Als ze je echt uit de tent wil lokken stuurt ze een foto van haar eigen sixpack en zal ze je vragen waar je nog op wacht. Je hebt binnen no time je motivatie terug thanks to her.

4. Ze maakt de gezondste maaltijden

Omdat je BFF nogal bewust leeft, weet zij precies wat je wel en niet moet eten en op welk moment. Je bent er zeker van dat als jullie samen gaan eten je het gezondste voedsel binnenkrijgt wat er maar bestaat. Je voelt je nooit schuldig na een etentje bij je BFF, eerder juist trots. Je gaat met een heel fijn gevoel naar bed aan het eind van die dag.

5. Jullie zijn een waardig team

Jullie kunnen samen gaan sporten. En we weten het, samen sporten werkt altijd beter dan alleen. Je wordt ‘gedwongen’ om te gaan. Het is ook nog eens reuzegezellig.

6. Je bent hotter dan ooit

Door al haar kennis, tips en motivatie heb jij eindelijk een killer body waar je al jaren van droomde. Je mag haar best wel een beetje dankbaar zijn.

7. Jullie kunnen samen naar sport events

Ze weet alle leuke sport events te vinden en neemt je mee op sleeptouw om de nieuwste snufjes te ontdekken op sportgebied. Van hardloopwedstrijden tot masterclasses, jullie kunnen overal gezellig samen naar toe en je kennis wordt vergroot.

8. Jullie hebben samen ‘cheatday’

Jullie hebben samen een dag waarop jullie niets anders doen dan alles wat fout is naar binnen te werken. Je hoeft je niet schuldig te voelen, zij doet het immers ook en daarna gaan jullie weer op de gezonde tour.

9. Ze kent alle knappe gespierde mannen

Op elk feestje staat zij met de meest afgetrainde exemplaren te babbelen. Zo ontmoet jij ook nog eens de mannen met de mooiste lichamen. Stiekem vind je dat echt wel heel fijn allemaal.

Reageer op artikel:
9 redenen waarom sporty girls de beste vriendinnen zijn
Sluiten