Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 8 dec 2015

9 signalen dat hij écht een blijvertje is

Heb jij die man aan de haak geslagen die alles voor jou betekent? Heb jij de man gevonden met wie je hoopt een happily ever after te hebben? Dan hoop je vast en zeker ook dat jij de wereld voor hem betekent.

Als je besluit voor en relatie te kiezen, besluit je ook om te investeren; tijd, liefde, moeite, energie. We hopen dat hij het is, dat we verliefd blijven. We willen dat hij bij ons blijft. Is hij een blijvertje? Dan komen deze signalen je vast bekend voor:

1. Je hoeft nooit na te denken over hoe je bij hem bent. Je kunt helemaal jezelf zijn, want dat is gewoon hoe hij je leuk vindt

Bij een man die écht voor je gaat kun je meer dan bij wie dan ook jezelf zijn. Natuurlijk heeft dit tijd nodig, maar het is belangrijk dat je je altijd op en top op je gemak voelt. Je wil immers dat hij verliefd is op de persoon wie jij bent. Je voordoen als iemand anders kost onnodige energie en zul je nooit volhouden. Wees trots op wie je bent en zorg dat hij houdt van alles aan jou.

2. Hij wordt boos op dingen die jou ongelukkig maken: je enge baas, die verschrikkelijke frenemy

Hij wordt vrijwel nooit boos, maar iemand die jou kwetst of naar behandelt is de zijne. Hij komt voor je op, staat voor je klaar. En dat is stiekem wel erg schattig.

3. Na al die tijd samen kan hij je nog steeds verrassen met een kleine daad of een goed getimed compliment

Of jullie nou een jaar, twee jaar of acht jaar bij elkaar zijn, als hij je nog steeds weet te verrassen met de kleine dingen waar je hart van smelt weet je dat het goed zit. Het is vaak een teken van moeite doen voor elkaar en we weten allemaal hoé belangrijk dat is.

4. Hij heeft nog nooit geprobeerd om je te veranderen. Niet eens een beetje

Hij is trots op wie jij bent. Hij is gevallen voor de persoon die je bent. Hoe je eruit ziet, je karakter, je gekke trekjes en je eigenwijsheid. Een man die bij je blijft zou je daarom ook nooit anders willen maken. Natuurlijk vraagt ‘ie je misschien om de dopjes op tandpastatubes te draaien, maar verder dan dat mag het nooit gaan. En als de man die jij aan de haak hebt geslagen die met volle trots zegt dat jij zijn vriendin bent, geef hem dan een kus en laat hem nooit meer los.

Benieuwd naar de overige vijf punten? Lees ze op Glamour.nl.

Reageer op artikel:
9 signalen dat hij écht een blijvertje is
Sluiten