Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 27 mei 2016

9 struggles die alleen meisjes met een snurkende lover hebben

Je dommelt net lekker in slaap als je een oorverdovend geluid hoort. Nee het zijn niet de buren die aan het boren zijn, maar je vriendlief die zijn snurkrecord wil verbreken. Wat een ellende, echt waar. We mogen best even medelijden hebben met meisjes met een zaag als vriend:

1. Duwen, schudden en omdraaien

Zijn van nachtelijke orde. Voorheen deed je dit nog liefelijk met een klein duwtje of zachte lieve woordjes zoals: ´Schatje kan je je omdraaien?´ Tegenwoordig duw en schop je hem zelfs om zijn gezaag te stoppen.

2. Je móet als eerste in slaap vallen

Want dan slaap je thank god door zijn gesnurk heen. Helaas komt het regelmatig voor dat hij eerder in slaap valt en jij de rest van de nacht staart naar het plafond. Je hebt er een sport van gemaakt om eerder in slaap te vallen.

3. Het is een k*t geluid

Echt af-schuw-elijk. Er bestaat bijna geen erger geluid dan een snurkend manspersoon. Echt vréééselijk.

4. Het vinden van de ultieme oordoppen

Want het ene paar oordoppen is het andere paar oordoppen niet en daar weet jij alles van. Je kan gerust een hele presentatie geven over welke oordoppen écht effectief zijn. Het heeft je dan ook maanden gekost om het juiste paar te vinden en die zijn je heilig. Alles voor je nachtrust én vent.

5. Alcohol is het állerergste

Want dan weet je grote liefde namelijk zijn persoonlijke record te verbreken. Zowel qua duur als volume weet hij zichzelf keer op keer te verslaan.

6. Soms slaap je liever op de bank

En je weet dat het heel erg onromantisch is, maar je vindt het soms zalig om een nacht in stilte door te brengen. Uiteraard vertel je dit aan niemand want dan denkt iedereen dat jullie relatieproblemen hebben. Terwijl het ´niets´ meer is dan een slaapprobleem.

7. Als jij één keer snurkt is het een big deal

Terwijl dat echt alleen gebeurt als je snotverkouden bent of heel erg dronken. Maar vriendlief vindt het wel nodig om daar een week lang grapjes over te maken. Ach, nu weet hij eindelijk een keer waar jij elke keer doorheen gaat.

8. Wallen tot aan je kin

En precies op het moment dat je een presentatie moet geven of een feestje hebt. En dan vraagt iedereen waarom je er zo moe uitziet. Eh, ja, mijn vriend snurkt. Dus, ja, daarom.

9. Een leven met hem, is een leven met snurken

En dan realiseer je je weer dat liefde alles overwint. Ook het gesnurk van je liefste lover.

LEES OOK: 12 x waarom het heerlijk is om met je lover te slapen

Reageer op artikel:
9 struggles die alleen meisjes met een snurkende lover hebben
Sluiten