9 struggles die we allemaal meemaken in het damestoilet

We bezoeken ze vaak: het openbaar damestoilet. Vaak niet alleen om daadwerkelijk naar de wc te gaan, maar ook om onze make-up bij te werken of even iets te bespreken met een vriendin. Maar deze bezoekjes gaan vaak niet zonder slag of stoot:

1. Het is altijd druk

Het is eerder regel dan uitzondering dat je een half uur weg blijft. Er staan namelijk nog twintig vrouwen voor je die naar het toilet gaan. En je vraagt je soms af wat ze allemaal in het toilet doen want het duurt zó lang. Je kan nooit zoals een man ‘even snel’ naar het toilet. Je drankje is bij terugkomst al opgedronken door een van je vriendinnen

2. Het licht laat vaak precies zien wat je niet wilt zien

Zo prachtig als je er thuis uitzag, zo lelijk is het spiegelbeeld wat je aanstaart in het damestoilet. Je ziet opeens allemaal oneffenheden waarvan je je niet eens bewust was. Om nog maar niet te spreken over je make-up dat opeens een stuk minder flawless lijkt te zijn. Zucht.

3. Je kan nooit ergens fatsoenlijk je handen drogen

De drogers zijn naast dat ze smerig zijn vaak totaal niet effectief. Als je op zoek gaat naar een papieren doekje voor je handen blijken deze op te zijn en blijft er niets anders over dan je handen af te vegen aan je kleding. Begrijpen ze dan niet dat dit iets is voor mannen?

4. WC papier is schaars

Helaas kom je hier vaak pas achter als je klaar bent. Je vraagt je je weer af waar die toiletjuf voor wordt betaald. WC papier is toch wel érg essentieel. Je hebt daarom voor de zekerheid zakdoekjes in je tas.

5. Het is altijd dringen bij de spiegels

Stiekem hoef je helemaal niet naar de wc maar wil je even je lipstick bijwerken. Helaas ben je niet de enige en is het dringen bij de spiegels. Als je dan eindelijk voor de spiegel staat kijken alle andere vrouwen je aan alsof ze nog nóóit eerder een vrouw hebben zien opmaken.

6. Roddelen kan nooit in het geheim

Je grijpt je vriendin bij de arm en sleurt haar mee de wc in, je móet haar namelijk iets vertellen. Helaas kan dit bijna nooit in het geheim want er staan nog tien vrouwen in het toilet. En je weet maar nooit wie wie kent…

7. De hygiëne laat nog wel eens te wensen over

Je bent een pro geworden in het hangen boven de wc. Want die vieze wc bril aanraken is wel het allerlaatste wat je wilt.

8. Je weet nooit waar je je tas moet laten

Er zijn namelijk niet altijd keurige haakjes aan de deur waar je je tas aan kunt ophangen. Je wilt écht je tas niet op de grond neerzetten dus je zit eeuwig te kloten met je tas. Irritant.

9. Dat je nooit los geld hebt voor de toiletjuffrouw

En je doet er alles aan om jezelf naar binnen te praten. Helaas moet je vaak weer terug om ergens 50 cent te schooien.

LEES OOK: 8 hilarische dingen die dronken vrouwen doen in het toilet

Reageer op artikel:
9 struggles die we allemaal meemaken in het damestoilet
Sluiten