Life 26 jul 2016 Joke-Jiers Botma

9 tekenen dat je beste vriendin je hidden soul sister is

Je beste vriendin is van goud. Je kan haar alles vertellen en kan je geen leven zonder haar voorstellen. Maar jullie vriendschap gaat nóg dieper dan dat, ze is namelijk je hidden soul sister:

1. Jullie delen letterlijk álles

Als jij een ijsje eet dan likt zij de helft op voordat je het door hebt. En als jij geen geld hebt en jullie willen graag uiteten dan betaalt zij. Want zo zegt ze: álles wat van mij is, is van jou. Ook jullie kledingkast is in gemeenschap van goederen geregeld. Je mag zelfs haar kleding pakken wanneer je wilt.

2. De tijd zonder elkaar is ondragelijk

Je bestie vertelt je met een big smile dat ze drie weken op rondreis gaat in Thailand. In plaats van dat je enthousiast reageert over hoe leuk je het voor haar vindt, barst je bijna in tranen uit. Want hoe durft ze jouw drie weken lang alleen te laten? Je telt de dagen af en stuurt haar berichtjes dat ze dit nooit weer mag doen. En stiekem mist ze jou ook wel een beetje.

3. Jouw familie is haar familie

En daarom komt het ook vaak genoeg voor dat je bestie gezellig met je moeder aan het chillen is als jij er even niet bent. Maar ook bekommeren je ouders zich bijna net zoveel om haar als dat ze om jou doen. En als ze jou even ´kwijt´ zijn dan bellen ze als eerste je beste vriendin. Want dan hebben ze 100% kans dat ze óf bij jou is of dat ze precies weet waar jij uithangt.

4. Jullie weten elkaars dagprogramma tot op de seconde

Je raakt lichtelijk in paniek als ze niet om 10:00 opneemt want ze wordt namelijk elke dinsdagochtend om 08:00 gewekt door haar wekker en sport dan tot 09:30 dus in theorie zou ze állang weer bereikbaar moeten zijn. Maar ook weet ze van jou precies wat je de hele week doet.

5. Jullie stemmen elkaars agenda op elkaar af

Gaat zij op dinsdag en donderdag sporten? Dan sport jij ook op donderdag en zaterdag. Als zij besluit om op vrijdag uit te gaan dan ga jij ook zeker, want dan gaan jullie samen. In dat opzicht zijn jullie net een getrouwd stel en houden jullie áltijd rekening met elkaar. Because that´s love.

6. Jullie komen voor elkaar op

Want jullie zijn niet alleen twee individuen maar ook twee personen in één. Als iemand gemeen doet tegen je bestie dan staat die persoon direct op de zwarte lijst, ongeacht wat er zich heeft afgespeeld.

7. Ze is je persoonlijke bodyguard

Ze voert haar werkzaamheden zo goed uit dat Beyoncé er jaloers op zou zijn, alleen kent ze je bestie nog niet. Als er een ´gevaarlijk´ manspersoon in de kroeg op je zit te azen weet je beste vriendin je al af te schermen van eventueel lichamelijk of fysiek geweld. Maar ook weet ze je plek in de rij bij de wc´s te waarborgen.

8. Je bent haar dokter Rossi

Je weet namelijk altijd eerder dat er iets met haar aan de hand is voordat ze het zelf weet. En belt haar daarom ook direct op dat het tijd wordt dat ze zich meldt bij jou om even het één en ander te bespreken. Uiteraard onder het genot van een kalmerend theetje. Echt waar, je bent haar persoonlijke psycholoog.

9. Er vallen nooit ongemakkelijke stiltes

Simpelweg omdat jullie gerust uren samen kunnen zijn zonder maar ook een woord te wisselen. Maar stiekem weten jullie beiden dat het eerder een probleem is om een keer jullie mond te houden tegen elkaar want jullie hebben nog zóveel te bespreken, elke dag weer.

Dit wist je misschien al, maar benoemen maakt het nog veel leuker:
12 x waarom jouw beste vriendin de allerbeste vriendin van de wereld is
knufff

Reageer op artikel:
9 tekenen dat je beste vriendin je hidden soul sister is
Sluiten