Life 16 jul 2016 Yasmine Esser

9 tekenen dat je gewoon geboren bent om te festivallen

Jij houdt van festivals. Sterker nog, je bent er voor geboren om met je vriendinnen buiten in de zon te feesten tot jullie er bij neer vallen. Als je aan deze negen tekenen voldoet weet je het helemaal zeker.

1. Je houdt van buiten zijn

Bij de eerste zonnestralen ga jij al het terras op. Sporten doe je het liefst buiten. Weer of geen weer, jij gaat je huis uit en de frisse buitenlucht in. Je voelt je meteen een stuk beter als je buiten bent. Ja, je bent een echt buitenmens. En wat is er nou heerlijker dan féésten in de buitenlucht? Precies, wij weten het ook niet.

2. Je houdt van feesten maar je bent geen nachtbraker

Festivals vinden voornamelijk plaats gedurende de uren van de dag dat het licht is. En dat zijn de uren dat jij op je best bent. Je vindt het heerlijk om te feesten, te dansen, te drinken, de gekste spelletjes te doen en jezelf helemaal te verliezen. Maar je bent stieken ook niet echt een avondmens. Op een gegeven moment verlang jij toch altijd naar je bedje. En daarom is een festival perfect voor jou.

3. Je maakt snel contact met mensen

Jouw vriendenkring is groot. Het is niet dat iedereen elkaar kent, maar iedereen kent jou (ja, logisch). Je maakt gemakkelijk contact en vindt het ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Op een festival dans je al snel met wildvreemden, in de rij bij de wc klets je met medewachtenden en als je honger hebt, knoop je een praatje aan met de man van de friettent.

4. Je houdt van een verkleedpartijtje

In het dagelijks leven heb je een lichte shopverslaving. Ook vind je het heerlijk om te experimenteren met outfits. En ja, een festival betekent: flink uitdossen. Hippe bloemen in je haar, nep tattoo’s, de beste accessoires. Je verkleedt je als een halve hippie en je geniet er iedere minuut van.

5. Je danst het liefst niet alleen ‘s avonds

Sterker nog, je begint er al ‘s ochtends onder de douche mee. Op je werk maak je soms ook een gek dansje als er lekkere muziek op de radio is. En op de fiets maak je interessante arm en schouderbewegingen op de maat van de nummers die je luistert. Dansen voorbehouden voor de avonduren? Echt niet.

6. Je blijft niet graag op één plek tijdens het uitgaan

Je zou het rusteloos kunnen noemen. Je kijkt graag hier en daar en je houdt er van om niet in één kroeg te blijven als je de hort op gaat met je vriendinnen. Daarom is een festival heerlijk. Je kunt gemakkelijk van de ene plek naar de andere. Genoeg te doen, genoeg te beleven en geen gedoe met fietssloten, taxi’s of lange wandeltochten.

7. Je vindt de kneuterigheid van kamperen stiekem heerlijk

Je kunt een echte luxe poes zijn die geniet van een mooi hotel met een prachtige badkamer of een jacuzzi in je resort. Maar de knusheid van kamperen vind jij ook onwijs leuk. Het doet je denken aan dat je vroeger met je ouders weken op een camping stond. ‘s Ochtends ging je met je vader vers brood halen bij het winkeltje, de hele dag lag je met je vakantievriendinnetjes in het zwembad en ‘s avonds barbecuen.

Daarom haal jij je hart op als je naar een meerdaags festival gaat. Lekker een tentje opzetten en bij het ontwaken meteen de buitenlucht in te gaan. Zálig.

8. Je vindt t niet erg om vies te worden

Want dat is onvermijdelijk bij kamperen en festivallen. Een paar dagen niet douchen? Jij doet er niet moeilijk over. Met je voeten in de modder? No problemo.

9. Je geeft je geld liever uit aan festivals dan aan vakanties en etentjes

Je houdt van festivals. Van de sfeer, van de muziek, van de zon die op je schouders brandt, van je vriendinnen die er altijd bij zijn. En daar heb jij best wat geld voor over. Want festivals zijn fantastisch toch?

Ben je helemaal in de stemming gekomen? Dan wil je misschien ook weten waar je naar toe kunt om te festivallen dit weekend:Dit zijn de leukste festivals die in het weekend 15-17 juli wilt bezoekencoachella_ablick2-770x462

Reageer op artikel:
9 tekenen dat je gewoon geboren bent om te festivallen
Sluiten