Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 10 mrt 2016

9 tekenen dat jij en je beste vriendin geen grenzen kennen

TMI (too much information) bestaat niet in jullie woordenboek. Je bestie en jij vertellen elkaar álles en niets is te gek. Nee, jullie kennen echt geen schaamte.

1. Soms lijken jullie wel een klef stelletje

Dan lopen jullie gearmd over straat, kruipen bij elkaar in bed of knuffelen op de bank. Tijdens het uitgaan hebben jullie al meer dan eens de vraag gekregen of jullie lovers zijn.

2. Jullie knijpen elkaars puistjes uit

Die op haar rug bijvoorbeeld waar ze echt niet bij kan. Of op haar bil. Ja, soms steken die krengen op de raarste plekken de kop op.

3. Jullie doen nooit de deur dicht als jullie naar de wc gaan

En als de ander onder de douche staat, kom je ook gerust even binnen om te plassen als je het écht niet meer kunt ophouden. Trouwens, als je niet hoeft kom je ook binnen, want dan kunnen jullie gezellig kletsen.

4. Samen in bad gaan is ook een hobby

Wijntje erbij, misschien zelfs borrelnootjes. En dan optutten en de stad onveilig maken.

5. Jullie weten alles over elkaars seksleven

Geen details laten jullie onbesproken. Je weet nu precies waarmee mannen je bestie kunnen plezieren tussen de lakens. En ook dat de seks met haar laatste bedpartner nou niet bepaald mindblowing was. Zij op haar beurt weet weer alles over jou escapades. En zelfs seksspeeltjes passeren de revue.

6. Jullie scheren je waar de ander bij is

Op ie-de-re plek.

7. Elkaar naakt zien is dan ook heel normaal

Niet dat jullie je kleren spontaan uittrekken als jullie elkaar zien, maar als je je toevallig wilt omkleden en zij staat naast je, dan vind je dat absoluut niet raar of ongemakkelijk. Je hebt haar ook vaak genoeg in haar evakostuum gezien. En ze is prachtig.

8. Als jullie vreemde plekjes of wondjes hebben, voelt en kijkt de ander altijd even

Heeft je bestie een vreemd bultje, dan wil jij even voelen. En dat wondje op je been inspecteert zij met grote zorg. Bij ieder ander persoon zouden jullie het ranzig vinden en ‘iel’ roepen, maar bij je beste vriendin raak je het gewoon aan.

9. Je vraagt ook gerust of je uit je mond stinkt

En dan snuft je vriendin even. Of je zegt iets als ‘moet je ruiken hoe erg mijn sokken stinken’ en dan houd je ze pardoes onder haar neus. Vind je hilarisch.

LEES OOK: Dit is waarom samen eten met vriendinnen je vriendschap sterker maakt

Reageer op artikel:
9 tekenen dat jij en je beste vriendin geen grenzen kennen
Sluiten