Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 4 augustus 2017

9 tekenen dat jij en je bestie praktisch dezelfde persoon zijn

Je beste vriendin, je zou niet weten wat je zonder haar zou moeten in het leven. Ze betekent alles voor je en je spendeert heel veel tijd met haar. Bijna al je tijd. Wat ervoor zorgt dat jullie praktisch dezelfde persoon zijn geworden.

1. Je weet al wat ze appt zonder dat je kijkt

Als je ziet dat ze je een foto stuurt, weet jij onmiddellijk waar het over gaat. Of over wie het gaat. Je hoeft je WhatsApp niet te openen om daar achter te komen. Je kent haar door en door en je kunt praktisch haar gedachten lezen.

2. Jullie maken elkaars zinnen af

Soms lijken jullie wel een oud koppel, zoals jullie elkaars zinnen afmaken. Maar eigenlijk is het super handig toch? Dat jullie gewoon van elkaar weten wat je wil zeggen.

3. Jullie hebben op hetzelfde moment dezelfde gekke cravings

Het komt regelmatig voor dat jullie op hetzelfde moment zin hebben in McDonald’s, chocolade of ijs. Als je bestie dan voorstelt om het te gaan halen, is dat echt het beste idee ever. Of soms heeft ze het gewoon al gehaald voor jullie allebei en dan is dat het mooiste geschenk uit de hemel.

4. Jullie zijn tegelijkertijd ongesteld

Dat voelt als een verbondshap op weer een heel nieuw niveau.

5. Een blik is voor jullie genoeg om te communiceren

In een ruimte vol met mensen hoeven jullie elkaar alleen maar heel even aan te kijken en je weet precies wat je vriendin bedoelt. Jij dacht namelijk exact hetzelfde.

6. Bij groepsdingen komen jullie sowieso samen aan

Je gaat echt niet zonder je bestie naar binnen. Bovendien worden jullie toch altijd voor dezelfde feestjes uitgenodigd. Waar zij is daar ben jij en waar jij bent daar is zij.

7. Jullie liggen helemaal dubbel om dingen die andere mensen niet snappen

Jullie hebben dezelfde vreemde humor. En ondertussen hebben jullie zóveel inside jokes, dat jullie praktisch een nieuwe taal hebben ontwikkeld.

8. Jullie doen soms zonder het van elkaar te weten, praktisch dezelfde outfit aan

Dan zien jullie elkaar en dan blijkt dat jullie allebei een streepjes shirt aan hebben, een roze top of een flared jeans. Toch die telepathie hè.

9. Als jullie niet samen zijn, wil je toch alles delen

Ja, heel soms komt het voor dat jullie niet samen zijn. Maar dan app je haar eigenlijk meteen wat je aan het doen bent en hoe het daar is. Sowieso appen jullie de hele dag door. Zo gezellig.

Lees ook: Challenge: Ik deed samen met een vriendin 3 dagen een sapkuur en dit is hoe het was om niks te eten

Reageer op artikel:
9 tekenen dat jij en je bestie praktisch dezelfde persoon zijn
Sluiten