9 tekenen dat jij en je lover net zo hecht als Bonnie en Clyde zijn

Yasmine Esser 12 feb 2016 Love

Oké, jullie gaan niet al rovend de wereld over, maar jullie zijn wel een powerful koppel. Samen zijn jullie sterk en jullie laten elkaar nooit meer gaan.

1. Jullie zijn elkaar partners in crime

Samen krijgen jullie alles voor elkaar. Of het nou gaat om party crashen, een klus in huis klaren of mensen over te halen iets voor jullie te doen. Jullie bedenken een plan en regelen het.

2. Niemand kan tussen jullie in komen

Familie en vrienden kunnen soms opmerkingen hebben. Of jullie wel bij elkaar passen, dat jullie zo verschillend zijn, dat je iemand anders verdient. Maar jij en je lover trekken je daar niets van aan. Jullie weten dat jullie voor elkaar gemaakt zijn en wat andere mensen daarvan denken, maakt jullie niet uit. Want jullie zullen altijd samen blijven.

3. Je weet dat hij altijd achter je staat

He has your back, baby, altijd.

4. Jullie ontdekken graag samen de wereld

Tijdens een avontuurlijke roadtrip, samen trekken jullie erop uit. Jullie tweetjes en niemand anders. Samen leren jullie over de wereld, ontdekken jullie romantische plekjes en genieten jullie van de zon, de zee, het strand en feestjes tot het licht wordt.

5. Door hem durf je álles

De gekste dingen, je doet het voor hem. Alles wat je eerst doodeng vond, vind je met hem in de buurt prima om te doen. Door hem voel je je veilig en sterk, waardoor je eigenlijk nergens bang voor bent.

6. Jullie zijn niet op jullie mondje gevallen

Jullie zijn beide best brutaal. Denken jullie iets, dan zeggen jullie het. Jullie maken de dingen niet mooier dan ze zijn en jullie verzwijgen ook niets, zodat jullie geen ruzie zouden krijgen. Het is niet altijd heel netjes wat er uit jullie mond floept – een vloek zo nu en dan – maar dat zijn jullie wel van elkaar gewend. En jullie waarderen het des te meer.

7. Jullie seks is hemels

Hij hoeft je alleen maar aan te kijken en je krijgt al weke knieën. Als hij je aanraakt voelt het of je elektrisch geladen bent. Als hij je zoent wordt je licht in je hoofd en als hij dan met zijn hand over je gezicht, over je hals langzaam naar beneden gaat, brengt hij je compleet in extase. En dat is dan alleen nog maar het ‘voorspel’. Tussen de lakens is het bij jullie altijd vuurwerk.

8. Je hoeft je slechte kant niet voor hem te verbergen

Iedereen heeft eigenschappen waar ‘ie niet trots op is, maar voor hem hoef je je niet beter voor te doen dan je bent. Hij kent je dark side, want hij kent je door en door. En hij vindt het niet erg, want het maakt jou tot wie je bent.

9. Jullie zouden je leven geven voor de ander

Als je je leven zou moeten wagen om hem uit een brandend huis te redden, zou je het zonder nadenken meteen doen. En andersom ook. Ook wil je liever dat hij gelukkig is dan dat je zelf volkomen tevreden bent. Je zet zijn welzijn op de eerste plek.

LEES OOK: Dit is waarom reizen zo fantastisch is en je dat best vaker mag doen

Reageer op artikel:
9 tekenen dat jij en je lover net zo hecht als Bonnie en Clyde zijn
Sluiten