Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 29 aug 2015

9 tekenen dat ze niet alleen je beste vriendin is maar ook je soulmate

Je kunt ontzettend goed met haar optrekken, je zit bij haar op de bank alsof jullie zussen zijn en je kunt echt alles met haar delen. De band die jij met je beste vriendin hebt is best wel magisch te noemen. Hierdoor is ze niet alleen je beste vriendin maar ook je soulmate.

1. Ze zal er alles aan doen om snel bij je te zijn als er iets is

Waar ze ook vandaan moet komen, ze is er. Binnen mum van tijd en nog sneller dan je ooit had kunnen hopen.

2. Ze voelt je aan

Jullie hebben aan één woord genoeg. Jullie hoeven vaak niet te vertellen hoe je je voelt, hoe je over iets denkt. Nee, dat is nergens voor nodig. Jullie weten het al.

3.Ze vraagt niet of je langskomt, ze staat gewoon voor je deur

Ze gaat je niet de hele dag what’sappen of je nog langs kan komen en of jullie nog kunnen afspreken. Ze komt gewoon naar je huis omdat ze weet dat je er bent. En anders probeert ze het morgen nog een keer. Niet geschoten, altijd mis.

4. Ze vertelt je wat je moet horen

Als je echt een keer te ver gaat of in haar ogen een slechte keuze aan het maken bent, vertelt ze je de waarheid, datgene wat je op dat moment moet horen. En dat datgene wat je wil horen. En ondanks dat de waarheid dan even hard is, uiteindelijk heb je daar veel meer aan.

5. Ze moedigt je goede gewoontes aan

Ze moedigt je aan als je een nieuwe goede gewoonte hebt aangeleerd. Slechte gewoontes leer je juist samen met haar af. Ze wil dat jij het beste uit jezelf haalt, en ze wil niet per se een bad ass vriendin hebben waar ze mee op avontuur kan.

6. Ze laat jou beslissen

Ze zet je niet voor het blok om een keuze te maken maar ze laat jou je eigen beslissingen maken. Hierdoor sta je meer achter je eigen keuzes.

7. Ze vecht voor je

Ze zal niet snel met jou ruzie gaan maken. Jullie begrijpen elkaar door en door en daarom zullen er niet snel problemen ontstaan. Ze vecht juist voor je, ze staat er altijd en neemt het altijd voor je op. Ze gaat voor jou door het vuur. En dat is ongelooflijk waardevol.

8. Ze beoordeelt jouw levensstijl niet, zij is je levensstijl

Jullie doen vrijwel alles samen. Zij maakt een groot deel uit van je leven. Hierdoor zal ze nooit jouw levensstijl gaan beoordelen. Ze leeft mét jou, en samen halen jullie alles uit het leven wat erin zit. Op de manier waarop jullie dat willen.

Reageer op artikel:
9 tekenen dat ze niet alleen je beste vriendin is maar ook je soulmate
Sluiten