Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love 4 okt 2019

Love is in the air! 9 tekenen dat je verliefd begint te worden op je date

Jullie zijn een tijdje aan het daten en je vindt je date wel héél leuk. Je vriendinnen vragen je massaal of je verliefd bent. Het gevoel van verliefdheid is moeilijk te negeren. Het is zo’n magisch gevoel. En wij kunnen je nu vertellen of je wél of niet verliefd begint te worden.

9 tekenen dat je verliefd begint te worden

Voor als je nog in de ontkenningsfase zit of omdat je simpelweg bevestiging zoekt of misschien het echt niet weet. Voilà hier 9 tekenen dat het niet lang meer duurt voordat je op die roze wolk zit:

1. Je betrapt jezelf op staren

Eh ja. Het blijkt namelijk dat op het moment dat je ergens gefixeerd op bent je écht gaat staren. Erg is dit niet hoor, vindt hij of zij vast vleiend. Maar het is wel waar.

2. Je vriendinnen zeggen dat je het bést vaak over hem/haar hebt

Je weet je date in élk gespreksonderwerp terug te laten komen: ‘Oh ja, nou Sam is dus ook op wereldreis geweest en toen…’

3. Je vindt de meest eigenaardige dingen mooi of leuk aan hem/haar

Of je date nou wel of niet een mooie neus heeft; jij vindt de neus fan-tas-tisch. Je ziet hem of haar letterlijk door een hele roze bril.

4. Nadat je elkaar hebt gezien wil je hem/haar direct weer zien

Jullie zijn nog geen minuut van elkaar verwijderd en je kan niet wachten tot de volgende date. Het enige waar jij nog aan kunt denken is of je hem of haar snel weer ziet.

5. Het overanalyseren van dates is je nieuwe baan

Je maakt van elke date een uitgebreide analyse: deed ik niks geks? zag ik er wel leuk uit? wat vond hij/zij van mijn antwoord op die ene vraag? liep ik wel normaal weg? Ja letterlijk álles neem jij onder een vergrootglas. En je wilt zeggen dat je niet weet of je verliefd bent? Sure.

6. En moet je jezelf inhouden om hem/haar niet te stalken voor een nieuwe datum

Want je kan gewoon niet wachten om hem/haar weer te zien. Het duurt ook niet lang voordat het volgende Whatsappje wordt verstuurd: ‘Ik vond het heel gezellig, heb je zin om zaterdag naar de bioscoop te gaan?’

7. Je fanataseert over een toekomst

Zucht, zouden jullie kinderen zijn/haar prachtige ogen krijgen? En het talent voor zingen en koken? Het maakt niet uit welke genen het kind meekrijgt want op dit moment vindt je alles fantastisch.

8. Je wilt altijd op je mooist zijn

Wat resulteert in het honderd keer veranderen van je outfit. En als je tijdens jullie date naar de wc gaat is dit vooral om te checken hoe je haar zit.

9. Het leven lijkt wel een stukje mooier geworden

Je nadert station roze wolk.

Meer over verliefd zijn:

Independent.com

Reageer op artikel:
Love is in the air! 9 tekenen dat je verliefd begint te worden op je date
Sluiten