9 x celebrities die niet kunnen stoppen met hun haar te spelen

Waarschijnlijk heb je het niet door, maar iedereen heeft een haar tik. Ja, vast ook jijzelf. Of je schudt je pony goed om hem weer recht te krijgen of misschien stop je een plukje haar achter je oor terwijl je lacht. Voel je niet ongemakkelijk als je vaak aan je haar zit, want ook celebrities kunnen niet van hun haar afblijven:

Cameron Diaz
‘Wat ik probeer te zeggen is..’

Keira Knightley
‘Awkward’

Taylor Swift
‘Ik ben heel serieus nu, neem me niet in de maling’

Drew Barrymore
‘Mijn nieuwe conditioner is zo lekker’

Scarlett Johansson
‘Vind je me aantrekkelijk?’

Kim Kardashian
‘Alles is in scene gezet maar dat merk je niet toch?’

Katy Perry
‘Ja, ik ben impulsief, ja ik ben het echt’

Kylie Jenner
‘Deel één van het interview overleefd, adem in, adem uit voor deel twee’

Miranda Kerr
‘Zo lach je mooi’

Reageer op artikel:
9 x celebrities die niet kunnen stoppen met hun haar te spelen
Sluiten