Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 16 nov 2014

9 x de type katers die iedereen wel herkent na een nachtje uitgaan

Het allervervelendste weekend'vriendje' die je kunt hebben: een kater. Bijna ieder weekend komt 'ie aankloppen. Soms zelfs twee keer. Het lijkt bijna wel een vervelende buurman die te pas en te onpas suiker komt lenen. Je bent echt niet alleen. Mocht je je nu brak voelen, of een verschrikkelijke hangover hebben: dit zijn 9 type hangovers die iedereen vast wel eens heeft gehad van de minst tot de meest erge:

1. De fijnste die er bestaat: Zou er moeten zijn maar is er toch niet

Hoeveel heb ik geslapen? Wat heb ik gegeten voor het drinken? En wat heb ik gedronken? Dit recept moét ik vaker uitproberen. Wel iets te diep in het glaasje gekeken maar nergens last van de volgende dag. Hallelujah.

2. De miniscule hangover

Wakker worden met een klein steekje in je hoofd, even de tijd nemen om aan het licht te wennen, kopje koffie en je voelt je weer 100%.

3. De ‘dit kun je alleen oplossen met bacon’ hangover

Het enige wat je kan herstellen van dit vreselijke gevoel: bacon. Het helpt een klein beetje maar damn wat is het leven zwaar vandaag en wat zou het nog zwaarder zijn geweest zonder bacon. Lifesaver.

4. De ‘nog steeds een beetje dronken’ hangover

Wakker worden met het gevoel dat je nog steeds in de kroeg staat. Hallo lever? Heb jij ook geslapen vannacht? Het ergste is: de kater wordt per minuut erger vanaf dat punt.

5. De ‘ik weet niets meer van gisteravond’ hangover

Wat heb ik gisteravond gedaan? Ik weet nog dat ik binnenkwam om 23:00 uur en een G&T aangeboden kreeg, en toen nog één en toen nog één. En toen..Ehm..

6. De ‘ik wilde dat ik niets meer wist van gisteravond’ hangover

Als je hangover #5 hebt en je belt vervolgens je vriendinnen om te vragen wat je hebt uitgespookt en het blijkt dat je op de bar hebt staan dansen, je lipstick tot in je haren zat, en je nog meer dingen hebt gedaan die je niet zou moeten doen, dan wil je niets liever om kater #5 te hebben waar je niets kon herinneren.

7. De ‘ik drink nooit nooit nooit meer een alcohol’ hangover

En dan toch ‘smiddags om 16:00 uur een wijntje nemen op een verjaardag omdat dat het enige is wat zou kunnen helpen om je weer op de been te krijgen.

8. De ‘ik word hier te oud voor’ hangover

Mijn lichaam wordt ouder, ik word ouder, ik kan dit niet meer aan. Waarom doe ik dit nog? Ach, gisteravond riep je nog zo hard dat jullie dit véél vaker zouden moeten doen.

9. De ‘ik sla een dag over’ hangover

De hele dag alleen maar stil kunnen liggen en water drinken. Als je geluk hebt komt iemand je drinken brengen want de weg van je bed naar de koelkast is gigantisch lang.

Reageer op artikel:
9 x de type katers die iedereen wel herkent na een nachtje uitgaan
Sluiten