9 x nieuwe manieren om kokosolie in je beauty routine te gebruiken

Heb je nog een pot kokosolie in je keukenkastje staan? Op deze nieuwe manieren kun je het gebruiken in je beauty routine:

 1. Als een alternatief voor scheerschuim. Mix wat kokosolie met shea boter en jojoba olie voor een soepele scheerbeurt.
 2. Als een gezichtsscrub. Kokosolie in combinatie met bruine suiker is de hemel voor je huid.
 3. Als een make-up remover. Smeer wat kokosolie op je gezicht en laat dit een paar minuten intrekken. Was het eraf met lauwwarm water en een washandje en je huid is schoner dan schoon.
 4. Als tandpasta. Mix wat kokosolie met baking soda om een natuurlijke tandpasta te maken. Mis je de mint smaak? Voeg dan wat druppeltjes pepermuntolie toe.
 5. Als shampoo voor je make-up kwasten. Mix twee delen antibacteriële zeep met één deel kokosolie en draai je kwasten erin rond voordat je ze goed uitspoelt met lauwwarm water.
 6. Als deodorant. De laurinezuur in kokosolie bestrijdt bacteriën en zorgt ervoor dat je niet stinkt. Pas wel op, want het stopt alleen de geur, niet het zweten zelf.
 7. Als middel om je wimpers te laten groeien. Breng elke avond een beetje kokosolie aan op je wimpers met een wattenstaafje. Je zult merken dat je wimpers er voller en langer uit gaan zien.
 8. Als verzachtend product na het waxen. Breng de kokosolie aan op de geïrriteerde huid en het zal direct kalmeren.
 9. Als anti-roos middel. Kokosolie bevat bestanddelen die de oorzaak van roos tegengaan, dus smeer het in je haar en laat het tien minuten intrekken voordat je gaat douchen.
 10. Reageer op artikel:
  9 x nieuwe manieren om kokosolie in je beauty routine te gebruiken
  Sluiten