Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 20 dec 2014

9 x originele en schattige beauty gerelateerde kadootjes voor de feestdagen

Wij zijn dol op Etsy. Alle hebbedingetjes, schilderijen, printjes. De ideale plek om kadootjes aan te schaffen voor Kerst. Daarom verzamelden wij 9 leuke items van Etsy:

1. Beauty bakvormpjes

Niets lekkerders dan een eigen gebakken cake of zelfgemaakte koekjes. En als echte beautyliefhebber zie je je natuurlijk je koekjes het liefst in een beauty item, right? Daar heb je Etsy, met een lippenstift bakvorm en een föhn bakvorm.

2. Zeepjes voor hem

Deze natuurlijke zeepjes voor hem zijn alleen al geweldig om neer te leggen. Kun je vast beter waarderen dan een homp zeep die hij nu heeft liggen.

3. Spa set

Hoe leuk is deze spa set? Creëer thuis je eigen spa of kies ervoor om iemand anders er blij mee te maken. Ook hier geldt: de verpakking alleen is al meer dan de moeite waard.

4. Badzout

Badproducten zijn altijd een goed idee om te geven (of zelf te vragen) als er een bad in de buurt is. Dit badzout komt in tien verschillende geuren en zit in schattige houdertjes.

5. Baardolie voor hem

Dat baarden hip zijn snappen we helemaal. Maar tijdens het zoenen worden we er af en toe maar gek van. Er is nu een oplossing. Geef hem wat heerlijke olie kado voor in zijn baard en het zal direct zachter zijn. En weg is je rode kin.

6. Parfumolie

Mis je de zon en het strand? Deze parfumolie doet je denken aan het strand, de zoute lucht en de kokosnoten. Hebben dus.

7. Houten make-up organizer

Je kon laatst al allerlei originele organize ideeën bekijken op Beautify. Hier is er nog één. Deze handige houten organizer is perfect om in het nieuwe jaar eens orde op zaken te brengen.

8. Lippenstift print

Wij zijn dol op mooie prints, posters en kaartjes. Dit is er één die is weggelegd voor de echte beautyliefhebbers. Vijf schattige lippen zijn vereeuwigd op het witte doek en er helemaal klaar voor om bij jou aan de muur gehangen te worden.

9. iPhone hoesje

Kun je ooit je iPhone genoeg beschermen tegen al die valpartijen en stoten? Dat glas is breekbaar. Daarom is een hoesje een musthave.

Reageer op artikel:
9 x originele en schattige beauty gerelateerde kadootjes voor de feestdagen
Sluiten