Love 21 jul 2016 Omani McDaniels

9 x types die Carrie Bradshaw heeft gedate en die je als single ongetwijfeld ook tegenkomt

Carrie heeft behoorlijk wat mannen gehad gedurende de serie, waarvan maar weinig echt leuk. Stuk voor stuk waren het extreme, doch herkenbare typetjes. Kun jij je ze allemaal nog herinneren?

1. De leugenaar

Soms kom je mannen tegen die letterlijk alles tegen je zullen zeggen om je in bed te krijgen. Bijvoorbeeld Keith, de man die Carrie ontmoette in L.A. Hij deed alsof hij een gigantisch huis had, terwijl hij eigenlijk gewoon een assistent was die op het huis paste. Dat was lullig wakker worden voor Carrie.

2. Het jongetje

Sommige mannen worden nooit echt volwassen en verdenk je ervan nooit meer bij hun ouders weg te gaan. Dat was ook het geval met Wade, de man die in de stripboekenwinkel werkte. Hij woonde nog bij zijn ouders en gaf al zijn geld uit aan hele dure wiet. Ja, daar heb je ook precies niks aan.

3. De emotioneel onstabiele man

Weet waar je aan begint als je met een onstabiele man aan de haal gaat. Als hij zichzelf niet mentaal overeind kan houden, zal hij ook nooit iemand zijn waarop jij kunt steunen. Zo ook met Carrie’s oude middelbare school liefde Jeremy, die naar eigen keus in een psychiatrische inrichting zat.

4. De onzekere slappe hap

Je zult altijd mannen tegenkomen die geïntimideerd zijn door sterke vrouwen. Net als die eikel van een Berger die Carrie dumpte met een Post-it. Als iemand jouw succes niet aankan, dan is dat niet iemand die jij in je leven wilt. Bye Felicia.

5. De gesprek-ontwijker

Het is belangrijk dat je over dingen kunt praten in een relatie. Als er een fundamenteel probleem is in jullie relatie, dan is het belangrijk dat je die issues kunt bespreken. Niet zoals Vaughn, de man die hem niet omhoog kon krijgen en intussen deed alsof er niets aan de hand was. Carrie had hem veel eerder aan de kant gezet als zijn ouders niet zo super leuk waren.

7. De egoïst

Sommige mannen lijken perfect op papier, maar blijken dan in de realiteit iets minder geweldig. Aleksandr Petrovsky is daar een perfect voorbeeld van. Hij was een succesvolle kunstenaar en zacht van aard, maar verwachtte dat Carrie alles op ging geven om in zijn leven te passen. En toen heeft hij haar ook nog eens geslagen. Laat niemand jou ooit op de tweede plek zetten in je eigen leven.

8. De goedzak

Je kunt ook mannen tegenkomen die oprecht goede mannen zijn, maar niet de juiste zijn voor jou. Aidan was voor veel vrouwen de ideale man. Hij was liefdevol, trouw en respectvol naar Carrie toe. Maar hij wilde iets van haar, wat zij niet kon geven. Hoe geweldig deze mannen ook zijn, als ze niet de juiste zijn zal het uiteindelijk nooit werken. Maar hopen dat het wel je type is, want Aidan is het type dat de rest van zijn leven van je zal houden.

9. De man met het grote ego

Of Mr. Big de juiste man voor Carrie was, is onduidelijk. Maar zij hield van niemand zoals zij van Big hield. Hij was rijk, met goede smaak en gevatte humor, maar hij was zeker niet perfect. Hij kon zich moeilijk binden en ging vreemd bij zijn vrouw met Carrie, maar voor Carrie was hij toch de ware. En als je diep van binnen weet dat iemand jouw ware is en hij het echt waard is, is het de moeite waard om voor jullie relatie te vechten.

Deze ga je ook leuk vinden: 31 Sex and the City momenten die je alleen herkent als dit je favo serie was
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-770x462

Reageer op artikel:
9 x types die Carrie Bradshaw heeft gedate en die je als single ongetwijfeld ook tegenkomt
Sluiten